Джесика Частейн

Въпреки че не очаквахме много, първият трейлър на „Ловецът: Ледената война” („The Huntsman: Winter’s War”) успя да ни разочарова по всички параграфи, включително по отношение на историята, актьорските изпълнения и не на последно място, визията, където смятахме, че ще са най-големите достойнства на филма – режисьор е Седрик Никълъс-Троян, който е номиниран за „Оскар” и известен майстор на специални ефекти.

Сега Universal представят нов пълен трейлър, който предлага малко по-различен поглед към историята – досега знаехме, че филмът е едновременно предистория и продължение на „Снежанка и ловецът” (което беше подкрепено от първия официален синопсис), докато тази реклама категорично го представя само като предистория. С него идва нова надежда, че „Ловецът: Ледената война” може да се окаже приятно приказно приключение.

Да, определено този трейлър изглежда по-добре от предишния и историята вече придобива някакъв смисъл, но за съжаление, не успява да ни убеди, че филмът ще бъде „приятното приказно приключение”, което споменахме по-горе. Най-лошото е, че дори и Джесика Частейн, Емили Блънт и Чарлийз Терън не ни ентусиазират достатъчно, а по принцип трите заедно в един филм би трябвало да са достатъчни, за да преглътнем един куп тъпотии. Но да видим. Както се казва, надеждата умира последна.

Вижте и най-новия синопсис, който отговоря на горния трейлър.

Открийте историята, която предшества „Снежанка”. Злата кралица Равена (Терън) извършва непростим акт, с който предава своята сестра Фрея (Блънт), сковава сърцето ѝ и пробужда в нея ледени сили, за които тя никога не е подозирала. Оттегляйки се в далечно северно кралство, Фрея сформира армия от Ловци, които да бъдат нейни пазители и които се подчиняват само на едно правило – никога да не се влюбват.

Героят, който стои в центъра на ескалиращата война за надмощие между двете сестри, е най-елитният ловец на Фрея Ерик (Хемсуърт). Заедно с воина Сара (Частейн) – единствената жена, която е успявала да плени сърцето му – Ерик трябва да помогне на Фрея да надвие Равена, защото в противен случай злото ще господства вечно.

Режисьор на „Ловецът: Ледената война” („The Huntsman: Winter’s War”) е Седрик Никълъс-Троян, който прави големия си режисьорски дебют. В ролите ще видим Крис Хемсуърт, Чарлийз Терън, Джесика Частейн, Емили Блънт, Сам Клафлин, Ник Фрост, Роб Брайдън, Шеридън Смит, Софи Куксън и други.

Премиерата е 22 април 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Според мен ще се получи….не лесбо сцената, филма като цяло.
    Първата част беше толкова свирепо разчекната от всички, не биха повторили пак тази грешка.
    според мен ще си е фъни лятно /зимно/ филмче

  2. Заменяш Кристън Стюарт с Частейн и Блънъ, това автоматично е 2 единици нагоре.
    Не изглежда потресаващо зле, но получвам усещането, че е някакъв scrap project. Филмът се прави за да оправдае някакви договори и разбирания за предходни и бъдещи филми.