The Huntsman: Winter’s War

Точно по график, следвайки кратичкия тийзър и плакатите, Universal представиха първия пълен трейлър на „Ловецът: Ледената война” („The Huntsman: Winter’s War”), който е едновременно предистория и продължение на „Снежанка и ловецът” на Рупърт Сандърс.

Понеже леко се забавихме с отразяването на трейлъра (имахме твърдото намерение да го пуснем още вчера, но не ни се получи), пристъпваме към него без излишни приказки. Единственото, което ще кажем, е, че той е достатъчно красноречив както по отношение на сюжета, така и на качествата на филма.

Честно казано, очаквахме повече от визията – режисьорът Седрик Никълъс-Троян е майстор на специални ефекти (номиниран за „Оскар” за „Снежанка и ловецът”) и наистина смятахме, че по тази линия ще видим доста интересни неща. Всичко ни изглежда далеч по-невдъхновено и евтино от първия филм, който – колкото и да е тъп – откъм визия и ефекти беше повече от отличен.

Разочаровани сме и от почти всичко друго в трейлъра, включително историята и актьорските изпълнения (доколкото можем да съдим за тях само от една-две минутки). Предполагаме, че Чарлийз Терън и Крис Хемсуърт са били задължени с договори да се завърнат, но Емили Блънт и Джесика Частейн чий го дирят тук, не ни е ясно. Засега оставаме доста скептични по отношение на филма.

Дълго преди злата кралица Равена (Терън) да бъде, както се смята, надвита от острието на Снежанка, тя става мълчалив свидетел как сестра ѝ Фрея (Блънт) напуска кралството им, след като преживява сърцераздирателно предателство. Със способността си да замрази всеки враг, младата ледена кралица Фрея прекарва десетилетия в отдалечен мразовит дворец, където събира армия от смъртоносни ловци. Сред тях са двамата ѝ най-ценни воини Ерик (Хемсуърт) и Сара (Частейн), които нарушават единственото ѝ правило – завинаги да затворят сърцата си за любовта.

Когато Фрея научава за смъртта на сестра си, тя събира оставащите си войници, за да донесат вълшебното огледало при единствената останала магьосница, която може да впрегне силите му. Но след като Фрея открива, че Равена може да бъде възкресена от златните дълбини, злите сестри заплашват магическите земи с тъмна сила, двойно по-голяма от всичко виждано до момента. Сега, тяхната армия ще се докаже непобедима… освен ако прокудените ловци, които нарушиха кардиналното правило на ледената кралица, не намерят пътя си обратно един към друг.

Режисьор на „Ловецът: Ледената война” („The Huntsman: Winter’s War”) е Седрик Никълъс-Троян, който прави големия си режисьорски дебют. В ролите, освен Крис Хемсуърт, Чарлийз Терън, Джесика Частейн и Емили Блънт, ще видим Сам Клафлин, Ник Фрост, Роб Брайдън, Шеридън Смит, Софи Куксън и други.

Премиерата е 22 април 2016.

The Huntsman: Winter’s War

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

 1. „“Всичко ни изглежда далеч по-невдъхновено и евтино от първия филм, който – колкото и да е тъп – откъм визия и ефекти беше повече от отличен.““

  Взели сте ми думите от устата. Първият, ако не друго, то поне беше много красив и с приятна мрачна атмосфера. Това е невдъхновено, а момента когато Блънт пуска леда разделяйки Частейн и Тор е покъртително зле.
  Частейн в цял трейлър с точно една реплика, между другото, четох че участието в Снежанка е било задължителна клауза в договора й за Crimson Peak (в който тя много е искала да участва).

 2. милата, сигурен съм, че е много разстроена докато си брои хонорара, участвайки в летен хит , в компанията на едни от най-котираните актьори в последно време……….мътните ги взели от това студио

 3. Стига бе, трите ми любими актриси в един филм !!
  И то точно в продължение на този, на който излязох
  по средата !!

 4. Е, аз ще съм адвокат на Дявола и ще кажа, че самият факт, че липсата на джуджета и на Кирстен Стюърд, ми дават надежда, че това ще е епик фън и, че ра разлика от предишната тъпотия, няма да се взима насериозно.

  Очаквам с умерено търпение 🙂