Ако се чудите каква е причината за съществуването на „Pitch Perfect 3”, нека да ви „просветлим” – предишният филм от поредицата донесе световни приходи от над 287 млн. (срещу скромния бюджет от 29 млн.) и въпросът не беше дали „The Bellas” ще се съберат отново, а кога. Ето за какво става въпрос този път:

След успеха си със спечелването на Световния шампионат, момичетата се разделят и откриват, че всекидневната работа не е като правенето на музика. Но когато получават шанс да се съберат отново за европейско турне в подкрепа на американските войници, тази група от забележителни нърдове ще се събере отново за последен път, за малко музика и не особено добри решения.

На режисьорския стол на „Pitch Perfect 3” сяда Триш Си („Ритъмът на греха”), която заменя Елизабет Банкс. Тя от своя страна се завръща в ролята си на политически некоректната водеща Гейл Абернати-МакКейдън-Файнбъргър, наравно с абсолютно всички останали членове на „The Bellas”, а към тях се присъединяват няколко нови лица, начело с Руби Роуз и Джон Литгоу.

Вижте трейлъра.

Не казвайте на никого, но в редиците ни има човек (при това от мъжки пол), който успя да се позабавлява с „Перфектният ритъм 2” и има намерение да пробва и третата част (не можем да си изкривим устата да я наречем финална – всички знаем, че ако филмите правят пари, ще гледаме „The Bellas” докато станат баби, а после ще му отпраскат и един рибут). Но както се казва, лошо няма, всеки живее собствения си живот и си решава как да си пилее времето. Добрата новина за всички останали е, че у нас (за разлика от останалия свят) „Перфектният ритъм 2” не направи никакви пари и е почти 100% сигурно, че „Pitch Perfect 3” ще ни подмине.

В допълнение вижте едно видео, предлагащо задкулисен поглед към снимачния процес и доброто настроение на терен, както и един тийзър постер.

плакат

Режисьор на „Pitch Perfect 3” е Триш Си („Ритъмът на греха”), а в ролите са Ана Кендрик, Ребъл Уилсън, Хейли Стайнфелд, Бритъни Сноу, Ана Кемп, Алексис Нап, Хана Мей Лий, Естър Дийн, Криси Фит, Кели Джекъл, Шели Регнър, Руби Роуз, Джон Литгоу, Майк Лантър, Джон Майкъл Хигинс, Елизабет Банкс и др.

Премиерата е 22 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *