Майкъл Пеня и Александър Скарсгард

Много харесваме „Голгота” на Джон Майкъл Макдона. Незаслужено пренебрегнат филм, който се появи фестивално у нас миналата година. Следващият му проект е далеч от религиозните конфликти и представлява полицейска комедия с участието на Майкъл Пеня и Александър Скарсгард. Жанрово филмът ще се доближава повече до дебюта на Макдона „Големият полицай от малкия град”, който също харесваме ужасно много.

Представяме ви кратък клип, от който да се запознаете с главните герои:

Имаме чувството, че тази сцена сме я гледали вече сто пъти в други филми, но пък Скарсгард и Пеня имат готина химия и под режисурата на Макдона сме убедени, че ще се получи нещо забавно. Ето и официален синопсис:

Тери и Боб: по-корави от Старски и Хъч, по-забавни от Лаурел и Харди и по-красиви от Зигфрид и Рой. Това дуо ченгета прави каквото си иска в Ню Мексико. Подхвърлят наркотици на дребни бандити, смъркат кокаин, пият нон-стоп, разбиват колата си в стена, след което се прибират при семействата си. Всичко върви добре, докато не се изпречват на пътя на британски лорд, който решава да научи необузданите ченгета на урок.

Александър Скарсгард

Режисьор на „War on Everyone” е Джон Майкъл Макдона, а в ролите ще видим Майкъл Пеня, Александър Скарсгард, Тео Джеймс, Теса Томпсън, Кейлъб Ландри Джоунс, Пол Рейзър, Стефани Сигман и Дейвид Уилмот.

Премиерата на филма е на вървящият в момента фестивал в Берлин.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. А пък „Големият полицай от малкия град” е уникално яка комедия! 🙂