Гай Пиърс

Update: Вчера ви съобщихме за слух, за който не бяхме съвсем сигурни, че не е абсолютен въздух под налягане, според който Гай Пиърс ще участва в супер-очаквания „Prometheus” на Ридли Скот.

Днес слухът бе потвърден от The Playlist, които са се свързали с представители на актьора. Все още няма информация каква точно ще е ролята му и дали ще е голяма или малка по подобие на появите му във „Войната е опиат” и „Пътят”. Какъвто и да е случаят обаче, ние сме доволни, защото както вече казахме, сме големи почитатели на актьора.

–––

Следва оригиналната новина от 01.05.2011

Не сме сигурни дали това е абсолютен въздух под налягане, но знаете, че като гигантски почитатели на „Пришълецът” следим абсолютно всичко, което се случва около „Prometheus” на Ридли Скот, затова решихме да го отбележим. Още повече, доста харесваме Гай Пиърс и смятаме, че той ще е отлично попълнение към филма, без значение дали изпълнява главна роля или ще има само поява.

„Новината”, че той може да участва във филма, бе разпространена от C.H.U.D., които са получили няколко имейла (от различни източници), твърдящи, че Гай Пиърс ще участва в „Prometheus” и е бил забелязан на снимачната площадка. Ето и оригиналния имейл:

Мой човек работи в „Prometheus” като ***** и е срещнала Гай Пиърс днес на снимачната площадка. Тя е работила в *****, ***** и ***** и нямам никакви причини да смятам, че ме лъже. Не съм чел никъде, че Гай участва, затова сметнах, че може да се заинтересувате.”

Това е. Дали, ако знаехме кои филми се крият под звездичките, щяхме да повярваме повече? Не мислим. И така и така, всичко звучи като пълна измама. Честно казано обаче, сме по-склонни да вярваме в такива слухове, отколкото на измислиците на „Vulture” например. Стискаме палци да се окаже вярно.

Всичко за „Prometheus” можете да прочетете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

 1. Ридли Скот…самото му име носи усещане за епична кинофантастика, която отново ще накара света да се страхува от лигавия ксеноморф. Господи, колко обичам тая поредица.

  Тук май колкото страх, толкова и философия за политиката на тераформиране ще имаме.

  Помня, че като даваха първия филм по Канал 1, баща ми се страхуваше повече от мен. Когато го попитах, защо бе баща ми…той отговори много точно и простичко – От неизвестното, което следва.

  В космоса никой не чува твоя писък. На Земята…това няма значение. За Дринов…това е повод за нов материал.

 2. @Makedonski…

  Няма да ти казвам, аз колко я обичам, тази поредица и какви палци стискам да се получи добър филм. 🙂

  @Ivcho

  И аз го харесвам. 🙂 Особено като Едмънд Ексли! 🙂