Електра е в центъра на втория пълен трейлър на  „Daredevil”

Точно както ни беше обещано след дебютирането на първата част от пълния трейлър на предстоящия нов сезон на „Daredevil”, вчера се появи и втората половина, която очаквано се фокусира върху Електра Начос (Елоди Йънг) – голямата любов на Деърдевил, която се превръща в негов противник. Тя предупреждава Мат, че Якудза не са напуснали Ню Йорк, а са изчаквали Деърдевил да разчисти противниците им, за да се завърнат с пълна сила. В трейлъра виждаме още Стик (Скот Глен), който ни съобщава за възхода на известния престъпен синдикат „Ръката”. Наказателя също не е изоставен съвсем.

Вече се чуват отзиви за новите епизоди и повечето от тях са, че новият сезон е „още от същото”, започвал малко тромаво, но после набирал сила, и би трябвало да зарадва феновете на първия сезон. Ние сме сред тях и да, нямаме нищо против „още от същото”, но нямаше да се разсърдим и ако имаше известно подобрение в някои от по-слабите елементи на сериала. Но нека не бързаме с оценките, а да изчакаме и да видим със собствените си очи.

Вижте и пет кратки видео презентации на главните герои, както и няколко постера.

Character Artwork

плакат

В ролите се завръщат Чарли Кокс (Мат Мърдок/Daredevil), Дебора Ан Уол (Карън Пейдж), Елдън Хенсън (Фоги Нелсън), Розарио Доусън (Клеър Темпъл) и Скот Глен (Стик). Сред новите попълнения са Елоди Йънг (Електра) и Джон Бернтал (Наказателя).

Премиерата на втория сезон на „Daredevil” ще бъде на 18 март 2016 по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments