Плакати на „Капитан Америка” и „Бързи и яростни 5”

Оказва се, че „Captain America” и „Fast Five” имат изненадващо много общи неща. Като начало и двата ни смущават – имаме известни надежди да не се окажат абсурдни тъпотии, но съмненията определено преобладават. Също така имат чисто нови плакати, които искаме да споделим с вас и при това плакати, които не са никак лоши.

„Капитан Америка” („Captain America”)
Първи е Капитан Америка, защото все пак е по-неясно животно. Да, с него и неговите дружки от „The Avengers” се познаваме от доста време, но все още никой не е сигурен какво точно ще представлява този филм. Крис Евънс е добър избор, но за сметка на това повечето снимки от филма и снимачната площадка са откровено смешни. За прическата му няма да говорим. Но пък тези ранни и откъслечни парчета никога не дават ясна представа за крайния резултат. Може да се окаже по-близо до този плакат?

„Капитан Америка”  - плакат

Самият капитан изглежда отлично, позата му е идеална и се връзва много добре с таглайна, наоколо летят пръст и кал и атмосферата е категорично военна. Дори и абсурдната му униформа не е никак зле. А „Avenge”? Като че ли повечето колеги не го харесват, но нас ни допада – той е първият Отмъстител и ако се занимава повече с отмъщение и разплата и по-малко с бойскаут-ване, ние ще сме много по-спокойни. А и Холивуд държат всички фенове да са наясно, че ще има още филми за Отмъстителите

„Бързи и яростни 5” („Fast Five”)
Кой би помислил, че ще пишем толкова новини за петия (петия!) филм от авто-порно поредицата „Бързи и яростни”? Но ето го и новия плакат на филма, който разбира се, се връзва идеално с предишните плакати, така че да си облепите стената с всички тях и да си личи, че сте истински фен на Вин Дизел и не ви интересува кой ще го научи. Не, че някой друг ще влезе в стаята ви, ако над леглото висят плакати на повече от 2 „Бързи и яростни”, но това е друг въпрос.

„Бързи и яростни 5” - плакат

Изненадващо плакатът все пак радва – ако го нямаше цветното изкривяване, запазена марка на поредицата, определено нямаше да сме доволни. Скорост, екшън, двамата смешници, без които просто не е същото, но този път плакатът е малко по-обран. Може би защото в този филм героите са пораснали и се очаква същото от феновете? Ето какво казва режисьорът, Джъстин Лин:

„Този път определено има развитие в отношенията им, които са по-зрели. Винаги е било повече за надпреварата и Брайън, който се опитва да хване Дом. Сега ще видите повече от братските им отношения, които предишните филми обещаваха. Мисля, че всички искат да видят точно това. И ще го получите.”

Спокойно, деца, няма да е „bromance”, пак ще си има коли и аспуси за всеки слух. И докато пишехме тази новина отново ни осени, че това всъщност е доста хомо-еротична поредица.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. "Не, че някой друг ще влезе в стаята ви, ако над леглото висят плакати на повече от 2 „Бързи и яростни”, но това е друг въпрос." :)))

    Въобще Скалата + Вин Дизел е равно на едно много серозно интлектуално предизвикателство…

  2. опа, присмял се хърбел на щърбел: исках да кажа: *-сериозно, *-интелектуално 🙂