МакДжи ще продуцира тийн-драма

МакДжи и тийнейджърски проблеми с идентичността не ни се връзват много-много, но от Variety съобщават, че неговата компания „Wonderland Sound and Vision” ще продуцира филм по романа на двадесетгодишната Коди Кеплингър озаглавен „The DUFF: Designated Ugly Fat Friend”, който се фокусира върху училищните и домашни проблеми на едно обикновено 17-годишно момиче.

Бианка Пайпър е цинично, но почтено момиче, което не смята себе си за красива. Също така е прекалено умна, за да си пада по училищния хубавец Уесли Ръш. Всъщност тя го мрази и когато той я нарича „Duffy” му излива кола в лицето. Както знаем обаче, това не означава нищо и в крайна сметка Бианка и Уесли приключват сблъсъка си с целувка. А това е повече от ужасно, защото Бианка осъзнава, че е влюбена в човека, който доскоро е смятала за най-големия си враг.

Общо взето това звучи като „Тъй наречения мой живот” с леки залитания в посока популярните зад океана взаимоотношения известни като „friends with benefits” или в случая „enemies with benefits”. Поради тази причина доста хора са учудени, че от „Wonderland” не са решили вместо игрален филм да спретнат някой телевизионен сериал, още повече, че те вече имат успешен опит с „Chuck”, „Supernatural” and „Human Target”.

Можем да кажем, че на нас въобще не ни пука кое е по-удачно, филм или сериал, и далеч повече ни се иска да чуем нещо за обречените проекти на МакДжи „Терминатор 5” или пък „Ангелите на Чарли 3”, но уви!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *