Гал Гадот

Новият трейлър на „Suicide Squad” беше основният акцент на специалната DC презентация по CW „DC Films Presents: The Dawn of the Justice League”, която се излъчи късно снощи, но далеч не беше единственото интересно нещо, свързано с филмовата вселена на студиото. По време на събитието бяха разпространени и нови подробности за „Justice League” (за тях сме подготвили отделен материал), както и първите реални кадри от дълго подготвяния „Wonder Woman” на Пати Дженкинс с Гал Гадот в ролята на Жената чудо – фокусът на настоящата ни новина.

Кадрите бяха представени от Кевин Смит и creative директора на DC Entertainment Джеф Джонс, които заедно с Гадот и Дженкинс разкриха и доста допълнителни подробности за филма и за образа на Жената чудо.

https://www.youtube.com/watch?v=1imustIqOnk

Не сме сигурни колко е редно да коментираме качествата на филма само по тези конкретни, откъслечни кадри, но не сме много въодушевени от това, което виждаме. Прекалено ни е „generic” и чисто визуално имаме някакво Marvel-ско усещане, което не ни радва. Ако не бяха трейлърите на „Suicide Squad” и „Батман срещу Супермен”, за които може да извадим хиляди негативи, но не и липсата на ясно изразен собствен стил, щяхме да се притесним, че DC ще направят компромис със себе си и ще копират и повтарят Marvel в името на сигурна печалба.

Но да не избързваме, нека първо видим истински трейлъри тогава ще коментираме. Сега хвърлете едно око на официалното лого на филма.

лого

Режисьор на „Wonder Woman” на Пати Дженкинс, сценарист е Джейсън Фюкс, а продуценти са Чарлз Роувън, Зак Снайдър и Дебора Снайдър. В ролите са Гал Гадот, Крис Пайн, Робин Райт, Дани Хюстън, Дейвид Тюлис, Юън Бремър, Саид Тагмауи, Елена Аная, Люси Дейвис и други.

Премиерата е насрочена за 23 юни 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. И аз това първо си помислих днес. Очкавах да се мерне някой и друг кечист 🙂