Suicide Squad

След като Warner се принудиха да разпространят предвидения единствено за Comic-Con промо-трейлър (заради изтичане на изключително лоша версия в интернет), най-накрая получаваме рекламата, която трябваше да е първият ни поглед към нетипичния суперзлодейски „team-up” „Suicide Squad” на Дейвид Ейър.

Както беше обещано, трейлърът дебютира рано тази сутрин по време на специалната DC филмова презентация по CW „Dawn of the Justice League” (изскочиха и още няколко любопитни неща, но за тях ще се включим малко по-късно) и трябва да признаем, че изглежда повече от прилично.

Нямаме никаква гаранция, че ще получим добър филм – даже сме склонни да се обзаложим, че няма да е (в трейлъра има предостатъчно неща, които ни навеждат на тази мисъл), но поне оставаме с впечатление, че ще е забавен (очевидно не се взима много на сериозно), доста динамичен и разчупен, и ще предложи нещо свежо и различно, което не сме виждали в досегашните конвейерни студийни комискови продукции.

Като цяло, единственото, което разваля доброто ни впечатление, са Джоуел Кинеман и Джай Кортни, който е отвратително лош актьор. Също така, не ни пука особено за Жокера на Лето – по никакъв начин не ни печели, поне засега.

В добавка към трейлъра и към поредицата отлични character постери от онзи ден, получаваме и нов плакат в (почти) същия стил, който е ориентиран към Жокера. Виждаме го в окото на запазената му марка – усмихнатото лице, като самата усмивка е образувана от членовете на Suicide Squad.

плакат

Режисьор на „Suicide Squad” е Дейвид Ейър, а в ролите са Джаред Лето, Уил Смит, Марго Роби, Джай Кортни, Джоуел Кинеман, Виола Дейвис, Адеуале Акинуйе-Агбаже, Кара Делевин, Джим Парак, Адам Бийч, Джей Ернандес, Карън Фукухара, Common, Айк Баринхолц, Реймънд Олубоуале, Скот Истууд и други.

Премиерата на „Suicide Squad” е насрочена за 5 август 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

24 Comments

 1. В този трейлър Джай Кортни (освен когато се опитва да крещи срещу камерата) изглежда по-добре от всички останали взети заедно.

 2. яко преиграване от страна на всички, но го отдавам на жанра.
  От толко плюене тук по Джай Контри и аз го намразИх, инче винаги ми е бил безразличен.
  Няколко момента от трейлъра, например хеликоптерите, се връзват много яко с музиката на Queen. И все пак мисля, че ще е по-добър ор Бат/Супер филма

 3. Диалогът не е на ниво, героите са малко неразличими, Джаред Леджър е мех. Кара Делевин щеше да е много по-добра Харли от Марго.

 4. В момента всички са луднали по Джай – ролята на живота му, само защото успява да не изглежда като пластмасова кукла.
  Нямам никаква идея за какво ще иде реч във филма, НО изглежда забавно.

 5. накратко – Suicide Squad са всъщност банда бандюги, заловени и затворени от Батман през годините, които в последствие са вербувани от Аманда Уолър – шеф на тайна правителствена организация, занимаваща се с мокри поръчки за да вършат относително полезни работи. И разбира се ако бъдат заловени или убити, правителството отрича всичко, свързано със тяхното съществуване. Имаше и анимационен филм със същото име преди 1-2 години.

 6. Супер безразличен ми е тоя филм, макар да проявявах минимален хайп от първия трейлър. Въобще, тая година се очакват ебаси комиксовите филми, а аз тотално съм загубил ентусиазъм и интерес, фор факс сейк 🙁

 7. Жалък трейлър. Лейм, преднамерено „еджи“ и тотална гавра с шедьовъра на Queen. Качеството на този трейлър – и проект като цяло – отговаря на музикален съпровод тип лил уейн.

 8. Има немалък шанс Маргаритка да открадне филма, а не Джорджан Лято.

 9. След трейлърът на новият Тарзан, този заема второто място за 2016. И се дразня на хора, които си правят заключения за качеството на филма само от 2минути монтирани кадри. Мисля, че Дейвид Еър е направил добър филм със собствен стил, от Джай Кортни може единствено да се очаква да е по-добър от всичко в което е участвал до този момент. Маргото е супер хахо, а Джаред ще е най-психарският Жокер, който сме гледали на големият екран. За мен Уил Смит ще е най-слабата брънка…

 10. Не съм казал, че филмът ще добър, страхотен или т.н. оценявам само трейлърите 😉

 11. Ако Фреди звучи като фон дори заснето дивашко сране би изглеждало като финалните щрихи на Сикстинската капела.

 12. Не ми хареса. :/ Даже едва го догледах. Виждал съм къде-къде по-яки машъпи.