Оставащите месеци в годината започнаха да намаляват и очаквано – някои проекти, по които се работи усилено, планират премиерите си вече за 2022. След като се успокоиха, че са си намерили заместник на изпадналия в немилост Арми Хамър – в лицето на Майлс Телър, и след като обявиха, че Джъстин Чеймбърс ще се нагърби с нелеката задача да влезе в образа на Марлон Брандо, преди известно време дойде ред и на не по-малко важен избор – кой ще се превърне в младия Ал Пачино. Беше обявено официално от Paramount+, че екипът на поредицата „The Offer“ се е спрял на Антъни Иполито („Grand Army“).

Очевидно желанието на сценаристите Ники Тоскано (той е и шоурънър) и Майкъл Толкин, както и на режисьора Декстер Флечър и, разбира се – на продуцентите, е да открият (сравнително) млади актьори, които да се доближават до визуална прилика с познатите лица във важните събития около подготовката и заснемането на епохалната сага „Кръстникът“.

Напомняме, че „The Offer“ ще пресъздаде драматичната история, която се вихри „зад кадър“ и в която един от главните герои е сценаристът и продуцент Ал Руди – очаква се разказът да бъде воден от негова гледна точка и именно затова ролята на Телър е толкова важна и отговорна в цялата „композиция“. В ролята на Франсис Форд Копола влиза Дан Фоглър, а Патрик Гало ще изиграе автора на прочутия роман – Марио Пузо. В актьорската конфигурация са включени още Джуно Темпъл, Матю Гуд, Бърн Горман, Колин Ханкс, Джейк Канавале (да, синът на Боби Канавале и внук на Сидни Лъмет), Нора Арнезедър и много други.

Не е тайна, че работният процес по „Кръстникът“ се е превърнал в холивудска легенда – не само защото Копола е искал да направи филма точно така, както си го е представял, а и защото студиото не одобрява почти всички актьори, избрани от режисьора за съответните роли. Финансово отговорните лица на няколко пъти заплашват сериозно, че ще му „дръпнат шалтера“ на проекта, но в края на краищата получават шедьовър, цитиран като най-добрия филм на всички времена от хиляди фенове, представители на няколко поколения киномани.

Ще ни бъде много интересно какво ще постигне Флечър с „The Offer“ – продължаваме да следим новините около поредицата с любопитство. 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *