Роб Зомби

Така се получи, че най-големият почитател на Роб Зомби в екипа ни замина да се скита по тежката чужбина и остави нас, немили, клети, недраги да следим развитието на най-новия му обещаващ проект „31”. В резултат не сме му обръщали внимание от юли миналата година. Преди броени дни обаче, „31” беше показан на фестивала в Сънданс, където получи доста прилични отзиви, което за нас е добра новина, и решихме, че покрай нея е крайно време да наваксаме с пропуснатите рекламни материали.

А материалите са поредица снимки, сред които и една на основния злодей Doom-Head, за когото Зомби твърди, че ще се превърне в следващата хорър икона (много обичаме, когато някой си надува собствения тромпет) и един постер. Вижте ги, а следващия ъпдейт очаквайте най-рано с първия трейлър на филма, освен ако не изскочи нещо наистина специално (или ако хер BDY не го удари вдъхновението и не реши да се включи от Германско). За сюжета на филмa може да се ориентирате от краткия синопсис по-долу

плакат

31 - плакат

31” разказва за петима карнавални работници, които са отвлечени в нощта преди Хелоуин и са държани като заложници в специално тайно помещение, известно като „Убийствен свят”. Те имат на разположение 12 часа да оцелеят в ужасяваща игра, наречена „31”, в която „Главите” – облечени като клоуни маниакални убийци, са пуснати по петите им, за да ги ликвидират.

Haкpaя завършваме с още топлото ново парче „Well, Everyone Is Fucking In A UFO!”, което ще бъде включено в идващия през април нов албум на Зомби, озаглавен подобаващо „The Electric Warlock Acid Witch Satanic Orgy Celebration Dispenser“:

Режисьор на „31“ е Роб Зомби, а в ролите са легендата Малкълм Макдауъл, Торстън Вогъс, Джуди Гийсън, Е. Г. Дейли, Даниъл Роубък, Дейвид Юри, Джеф Даниъл Филипс, Лорънс Хилтън-Джоунс, Ричард Брейк, Джинджър Лин, Джейн Кар, Панчо Молер, Трейси Уолтър, Лу Темпъл, Мег Фостър, Девин Сидел и Шери Муун Зомби.

Премиерата на филма беше на 23 този месец на Сънданс. Все още не е ясно кога (и дали въобще) ще се появи в широко разпространение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *