Lamb

Доста красноречив и извънредно любопитен трейлър ни попадна в полезрението – на независимия „Lamb”, написан, режисиран и съ-изигран от Рос Партридж. Филмът е номиниран за наградата „Независим дух” и разказва за мъж на средна възраст, който среща младо момиче на паркинга и се опитва да ѝ помогне да избегне неизбежно безперспективното си бъдеще, като ѝ показва красотата на света. Двамата поемат на пътешествие, което ще ги разтърси по начин, който никой от тях не е подозирал…

Трябва да им признаем на твореца и момичето, че дори в тези две минути трейлър-време става ясно колко добре се разбират двамата и че имат желание и амбиция да разкажат увлекателна история – попътна, драматична и със сигурност трогателна.

Струва ни се, че най-важното в „Lamb”, освен история, е младата Уна Лорънс, която очевидно майсторски се справя с актьорските си задачи. Тя определено има опит – снима се от 2011 година, а във филмографията ѝ има вече 19 заглавия, между които късометражни и телевизионни продукции, както и „Southpaw” с Джейк Джиленхол и хита от Сънданс „I Smile Back”.

С удоволствие бихме гледали филма, ако ни се открие възможност. Той ще тръгне по щатските екрани от 8 януари 2016, а от 12 януари ще достъпен в iTunes.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments