Warcraft: Началото

Въпреки че не останахме чак толкова разочаровани от първия трейлър на „Warcraft: Началото”, колкото голяма част от почитателите на играта (а и от обикновените киноманиаци, които чисто и просто искаха да видят качествено епично фентъзи), със сигурност не останахме и доволни. Приехме факта, че засега нито сюжетът, нито цялостната визия изглеждат на нивото, на което се надявахме, но без да драматизираме излишно и да леем хейт, както направиха доста хора. Иначе казано, останахме равнодушни.

Сега обръщаме поглед към най-новата реклама на филма – първия му международен ТВ спот, за да видим дали пък той няма да успее да предизвика някакви по-силни емоции, били те с положителен или отрицателен знак.

http://www.youtube.com/watch?v=RtfVns9xAQg

Не, продължаваме да се чувстваме по същия начин. Ако трябва да бъдем честни обаче, не сме си мислили, че везните ще ги наклони някой 30-секунден спот – по-скоро това ще стори пълен трейлър, който разкрива повече подробности от историята. Оставаме в позиция на спокойно изчакване, без да се надяваме излишно. За протокола, всичките ни надежди са свързани с качествен и неприлично епичен „железен млат и кървав топор”. С нищо друго.

Миролюбивият свят Азерот е на ръба на война, когато цивилизацията му е изправена пред нашествието на страховити завоеватели: воини орки, които бягат от загиващия си дом, за да колонизират нов. Когато се отваря портал, свързващ двата свята, едната армия е заплашена от разгром, а другата – от изтребление. Двама герои от враждуващите страни влизат в сблъсък, който ще реши съдбата на семействата, народите и земите им.

Режисьор на „Warcraft: Началото” е Дънкан Джоунс („Луна”, „Първичен код“), сценаристи са Джоунс и Чарлс Ливит, а в ролите са Травис Фимел, Доминик Купър, Тоби Кебъл, Бен Фостър, Пола Патън, Робърт Казински, Даниъл Уу, Кланси Браун, Райън Робинс, Рут Нега, Даниъл Къдмор, Бен Шнецер и други.

Българската премиера е 10 юни 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. С музиката от трейлъра на Age of Ultron 😀 Продукцията добива наистина кафяв отблясък.