Последният „grindhouse” трейлър на „The Canyons” на Брет Истън Елис („Американски психар”) и Пол Шрейдър („Шофьор на такси”, „Разярения бик”) позасили и без това големия ни интерес към порно ориентирания проект, в който се подвизават Линдзи Лохан, Джеймс Дийн и Гюс Ван Сант и затова сега сме нетърпеливи да видим най-новата реклама на филма, този път монтирана в стила на 50-те години на ХХ в.

http://www.youtube.com/watch?v=BDidft606hg

Оп! Малко кофти изненадка тук. Надяваме се, че кадрите в този трейлър са специално заснети за него, а не са извадени директно от филма, защото сме виждали далеч по-добри актьорски изпълнения в продукциите, в които по принцип се изявява Джеймс Дийн, а както знаете, те не са известни точно с това. Добре, че ясно си личи, че всичко е направено с (ясно различим) себеироничен тон, защото в противен случай трагедията щеше да е умопомрачителна.

Въпреки този студен душ, който ни извади от розовите ни мечти, свързани с представянето на любимата ни мръсница Линдзи Лохан във филма, все пак не сме загубили желанието си да го гледаме.

The Canyons” е модерен филм noir на режисьора Пол Шрейдър, сценариста Брет Истън Елис и продуцента Бракстън Поуп и разказва за опасностите от сексуалните обсесии и амбиции, едновременно лични и професионални, на група 20-тина годишни младежи и за това как една случайна среща, свързана с миналото, променя живота им и води до лъжи, параноя, жестоки психологически игри и, в крайна сметка, до насилие.

Премиерата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *