The Good Dinosaur

Дълго проточилата се история по създаването на този филм на Pixar вероятно би била поучителна с множеството преодолени трудности, но зрителите се интересуват само от едно – да им хареса анимацията, която (волю-неволю) отиват да видят на кино с малчуганите си. В случая с „The Good Dinosaur” се очертава равносметка „доволни деца > поскучали възрастни”, но дори и да не се окажем прави с това „едно наум” – по-добре скептична в очакванията, отколкото дълбоко разочарована аудитория.

Вижте най-новия трейлър на рисуваното динозавърско приключение, което ни  дава малко по-добра представа за сюжета.

Категорично проговориха, и това си е! История за порастване и справяне с живота, за приключенско пътешествие с куче… а в тази роля влиза един малък homo sapiens. Очакваме от T-Rex-ите да се включат като ‘comic relief’ – много би им отивало на зъбатите физиономии…

Арло е млад и енергичен, 20-метров апатозавър с огромно сърце. След като травмиращо събитие разтърсва кроткия живот на близките му, той потегля на мисия да възстанови спокойствието и по пътя си открива неочаквана компания – малко човешко дете, което Арло кръщава Спот. Преминавайки през сурови и тайнствени места, Арло открива силата, която те изпълва, когато се противопоставиш на страховете си, и разбира на какво всъщност е способен той… Всички знаем, че е много важно с кого дружиш, а в случая с Арло и малчугана очевидно ползата е взаимна.

The Good Dinosaur

The Good Dinosaur

The Good Dinosaur

The Good Dinosaur

The Good Dinosaur

След дълъг подготвителен период и доста смени – и в творчески план, и като актьорски екип, режисьор на „The Good Dinosaur” е Питър Сон („Partly Cloudy”), а героите ще говорят (в оригинал) с гласовете на Реймънд Очоа, Джефри Райт, Франсис Макдормънт, Маркъс Скрибнър, Стив Зан, Сам Елиът, Ана Пакуин, А. Дж. Бъкли, Джак Брайт и други.

Премиерата е 25 ноември 2015, като отново ще напомним, че това ще бъде втори филм за Pixar в годината на изключително успешния, възпитателно-образователен „Отвътре навън”. Вероятно рискът е преценен и добре премерен…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *