Jessica Jones

През изминалия уикенд най-новата творческа колаборация между Marvel и Netflix  „Jessica Jones” имаше доста успешен панел на New York Comic-Con, но по-важното, първият епизод от сериала беше представен на критиката и отзивите са наистина страхотни – някои дори го определят като „unlike anything you’ve seen from the comic company before”. А доколкото разбираме, една от основните причини за това е, че за първи път в подобна комиксова екранизация сексът играе важна роля.

Тези положителни отзиви ни амбицираха отново да обърнем поглед към сериала и да ви представим рекламите, които излязоха от последния път, когато писахме за него. Припомняме, че „Jessica Jones” е създаден по комиксите „Alias” и „The Pulse” на Брайън Майкъл Бендис и Майкъл Гейдос, в които главен протагонист е Джесика Джоунс – бивш супергерой, по настояще частен детектив в Ню Йорк, която често се оказва въвлечена в случаи, в които са замесени хора със специални способности.

Ако наистина „Jessica Jones” се окаже по-мрачен (и особено ако е сексуално експлицитен) от „Daredevil”, това определено ще е сериал, който ще следим, а с доста сериозната конкуренция в телевизията в момента (качествените сериали – нови и стари, които сме пропуснали, са толкова много, че просто няма да можем да изгледаме всичко), това си е постижение. И не само това, но Netflix могат да ни пишат, че сме на линия и за следващите им комискови проекти – „Luke Cage”, „Iron Fist” и „Defenders”.

В допълнение, вижте и един постер.

Jessica Jones

Първият сезон на „Jessica Jones” ще бъде от 13 епизода, шоурънър е Мелиса Розенбърг, продуценти са Лиз Фридман и Джеф Лоуб, а режисьор на първите два епизода е С. Дж. Кларксън. В ролите са Кристен Ритър (Джесика Джоунс), Майк Колтър (Люк Кейдж), Дейвид Тенант (Зебедая Килгрейв), Рейчъл Тейлър (Триш Уокър), Кери-Ан Мос (Джери Хогарт), Ика Дарвил (Малкълм), Ерин Мориарти (Хоуп), Уил Травал (Уил Симпсън) и други.

Премиерата е 20 ноември по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. И аз имам предчувствието, че ще е идеален сериалът. Netflix много мачкат тази година, а Кристен Ритър си ми е любимка още от (доста подценения според мен) комедиен сериал Don’t Trust the B–- in Apartment 23 и нямам съмнения, че ще изглежда умопомрачително в ролята на badass супергерой 🙂

  2. Хора, кажете кои са сегашните сериали, които гледате. Супер ми е интересно! Имам предвид последните 2-3 сезона, включително със сегашния.

  3. ^^плакатът на Джесика е от комикс-художника Alex Maleev (най-известен с Daredevil ; )

  4. всъщност, е по-известен с това, че е единственият българин, който работи за MARVEL! 🙂