Mr. Robot“  ще се върне назад във времето върху страниците на нов комикс. Създателят на сериала Сам Исмаил ще напише историята заедно с Джеф Макгибън, а с публикуването ѝ се заемат Black Mask Studios. Страниците на комикса ще бъдат запълнени с предисторията на първия сезон на продукцията на Netflix и най-вече как точно е бил формиран хакерският клан fsociety. За Black Mask Studios, която е основана от самия Исмаил, това ще е първа адаптация на материя, заимствана от друга медия.

Calexit“ е един от предишните комикси създадени от Black Mask Studios, като в него се проследява отцепването на щата Калифорния от опустошените и раздирани от политически борби Съединени шати, вследствие на природен катаклизъм. „Calexit“ е дело на Матео Пицоло, който също е част от Black Mask Studios и ще помага на Исмаил и Макгибън да изградят структурата на сюжета в комикса по „Mr. Robot“. Антонио Фусо ще го илюстрира, а Тайлър Бос ще отговаря за запълването му с цвят.

Комиксът „Mr. Robot“ се очаква да излезе тази есен, като повече подробности ще разберем по време на наближаващия Comic-Con. Този четвъртък Макгибън и Пицоло ще представят своя презентация в Сан Диего, озаглавена „Mr. Robot: Hacking Comics“. Според предварителните заявки, фокусът на срещата ще е именно дискусия на възможностите за разширяване на вече изградения единен свят на „Mr. Robot“ във формата на графичен роман. Точна дата за премиерата на следващия четвърти сезон на ТВ поредицата все още не съществува, но чакаме трейлър някъде около август, а новите епизоди към октомври 2018 г.

За финал можете да хвърлите един бърз поглед към „Calexit“.

calexit_01-pg001

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *