Не можем да повярваме, но сме на път да изгубим съзнание и то заради една снимка!

Както вероятно знаете, подготвяната от Ридли Скот своеобразна предистория на „Пришълецът” „Prometheus” ни е меко казано на сърцето и дори нещо толкова тривиално като една снимка е способно да ни докара до пълен екстаз. Нямаме абсолютно никаква представа как, защо и какво точно се случва на нея, но честно казано, въобще не ни пука. В екстаз сме!

„Prometheus”

Ще ни извините, но нямаме сили за коментар. Заети сме да се притесняваме какво точно ще ни се случи, когато излезе първият трейлър – една няколкочасова кома не ни мърда. А, ако смятате, че преиграваме мъничко, значи не ни познавате достатъчно добре.

Между другото, в момента на Comic-Con тече панелът на филма (страстно мразим всички, които в момента са там) и се надяваме скоро да имаме някакви подробности (а защо не и кадри) за филма, за който всичко се пази в такава строга тайна, че не е истина.

Засега единствената официална информация, с която разполагаме, е този синопсис:

Ридли Скот се завръща към жанра, който той самият помогна да бъде дефиниран и създава оригинален фантастичен епос, простиращ се сред най-опасните кътчета на вселената. Филмът отвежда екип от учени и изследователи на вълнуващо пътешествие, което ще изпита техните физически и психически възможности, отпращайки ги на далечен свят, където те ще открият отговорa на най-важните въпроси и на мистерията на живота.

Режисьор на филма, разбира се, е Ридли Скот, а в ролите ще видим Нуми Рапас, Майкъл Фасбендър, Чарлийз Терън, Идрис Елба, Гай Пиърс, Логан Маршал-Грийн, Рейф Спол, Шон Харис, Кейт Дики, Бенедикт Уонг и Бен Фостър.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. На Comic-Con са показали кадри, но не било трейлър, а нещо като „фичъретче“. Всички са доста доволни от видяното.

    Искам!!! 🙂

  2. Наскоро гледах „Кибритлии“, днес сутринта „Ханибал“. Въх, просто ми се дощя да му благодаря на Скот за това, че е Скот. С каквото се захване – впечатлява.
    Вече със фантастиката си направо очарова. Ей и сега зяпах тая снимка като олтар. Логото на компанията в ляво…пфууу. Приземяващата ска на кораба/машината – пфуууууууууу. Искам да е мрачно и отчаяно. И гладни Пришълци!