Още един сигурен ход към сърцата на голяма част от щатските зрители са направили авторите на „The Quarry“ – заедно с поверяването на главните роли на талантливи актьори като Майкъл Шанън и Шей Уигам, екипът разчита и на включването на Райън Бингам, многократно награждаван композитор и изпълнител.

Бингам е добре познат с успешни турнета, шест студийни албума и още един, записан на живо, известен е и като композитор на основната тема-песен на филма „Crazy Heart“ – „The Weary Kind“, която печели „Оскар“, „Златен глобус“ и „Грами“. И ако парчето в новия трейлър на „The Quarry“ ви напомня с нещо за традиционните музикални стилове в Америка, виновен е неговият автор! Представяме на вашето внимание „The Man“, която в изпълнение на Бингам ще звучи във филма.

Конфронтацията е налице, напрежението в един малък град, нейде в Тексас се нажежава, а шерифът се изпълва с подозрения към новопристигналия пастор. Нео-ноар с мрачни тайни и зле прикрити трупове – обещанието е повече от интригуващо, актьорите – великолепни, чакаме крайния резултат. Филмът е създаден по романа на Деймън Галгът („Good Doctor”) от режисьора Скот Тиймс („Narcos: Mexico”), по негов сценарий в съавторство с Андрю Броцман („Nor’easter”). Припомняме отново официалния синопсис:

Този трилър пресъздава притчата за греха и изкуплението, като този път мястото на действието е в тексаската пустош. След като убива пътуващ проповедник, един беглец от закона пристига в малко градче и решава, че ще се представи за човека, когото е убил. И макар че паството харесва проповедите на скитника, посветени на прошката, местният шеф на полицията започва да подозира нещо. Скоро ужасяващо откритие в близката каменоломна принуждава убиеца да се бори за своята свобода…

Освен Шанън и Уигам, във филма участват още Каталина Сандино Морено („A Most Violent Year”), Боби Сото („Narcos: Mexico”), Бруно Бишир („Sicario: Day of the Soldado”) и др. Премиерата на филма трябваше да бъде на фестивала SXSW, но и той се отложи, подобно на много други културни събития. „The Quarry“ може да бъде намерен в платформи за VOD, но не е ясно дали на всички географски ширини.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *