От миналия октомври, когато трябваше да са започнали снимките на „I Saw the Light”, изтече доста вода, много нови проекти бяха реализирани от Том Хидълстън (с най-голямо нетърпение очакваме „Crimson Peak” и „High Rise”) и чак сега успяваме да зърнем намек за превъплъщението му в образа на легендарната кънтри-икона Ханк Уилямс.

Том Хиделстон

Ясно е, че няма какво да коментираме вдъхновения и леко меланхоличен поглед на британския актьор – очакваме да видим как се е справил с китарата и пеенето в предстоящите трейлъри, и тогава ще си вадим заключения. Както знаете, биографичният филм на сценариста/режисьор Марк Ейбрахам е по книгата на историка на кънтри и уестърн музиката Колин Ескът – „Hank Williams: The Biography”, и в сценария не са спестени трагичните подробности, свързани с разрушителните пристрастия на музиканта – алкохол, морфин, други болкоуспокояващи, развод с мениджъра и дуетния си партньор Одри Шепърд, още един брак и скоропостижна смърт в началото на 1953 година (само на 29 години).

Сваляме шапка пред артистичните способности на Хидълстън, които ги е доказал в толкова много превъплъщения – от Шекспир през Джармуш до Marvel! Ще ни е интересно как ще се справят със специфичния музикален разказ екранните му партньори Брадли Уитфорд, Дейвид Крумхолц, Мади Хасън, Чери Джоунс и особено Елизабет Олсън, която е в ролята на съпругата Одри. Преди известно време се появи слух, че двамата актьори се радват на компанията си и извън снимачната площадка – и на милиони почитателки на „Хидълс” сигурно им се е приискало да запеят „Your Cheatin’ Heart”…

При все че не сме (ама въобще!) почитатели на кънтри-музиката, очакваме с нетърпение 27 ноември, когато филмът излиза на екран (да видим дали ще стигне някога у нас).

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *