През пролетта писахме за независимия нискобюджетен проект „Let Me Make You A Martyr“ на Кори Асраф и Джо Суоб, в който една от ролите – тази на наемен убиец – е поверена на рок-звездата Мерилин Менсън. Снимките на филма вече приключиха и в момента тече кампания в Kickstarter за събиране на средства, с които да се подпомогне постпродукцията. Въпреки че заглавието на новината е свързано с първия трейлър към крими-драмата, ще пуснем най-напред видеото, с което авторите на „Let Me Make You A Martyr“ агитират онлайн потребителите да им помогнат с финансирането:

…а ето го и самият трейлър:

…който нито ни впечатлява, нито ни разочарова. Изглежда по-скоро типично за своя жанр и за скромния си производствен мащаб. Ако историята е добра и режисурата – адекватна, може би ще се получи нещо интересно. Засега нямаме сериозен hype, но ако ни попадне пред очите, с удоволствие ще го изгледаме (подобен тип заглавия рядко стигат до България, но все пак стискаме палци за някоя фестивална прожекция). Bижте и един сравнително грозен постер:

плакат

По традиция завършваме с парче на Менсън – този път това е клипът към песента „The Mephistopheles Оf Los Angeles“, режисиран от Франческо Кароцини и с участието на Майкъл К. Уилямс:

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Как рядко ще стигат в България,бе? Напротив, първо тук пристигат в един, два БГ Торент тракери…. Винаги един такъв филм може да го изгледате….

  2. Не, аз това го разбирам, че е така. Мисълта ми е, че няма нужда да се отчайва човек, ако някакъв малък независим филм не се появи на екран. Все пак винаги ще може да го изгледаш, па макар и на малкия екран…

  3. Трейлърът е просто чудесен, до степен на поезия …
    Тези хора го обичат и разбират това нещо …..киното.

    Голямата въпросителна е как е написано … какво казват героите …и колко им вярваме като го казват … в основата на което е … как е написано….Ако беше лесно да се пише – щеше да има по един Тарантино поне на десетилетие …ама на … той е съвсем единствен. А той не веднъж е казвал, че като пише от един момент нататък – героите го водят, и той записва това, което те казват … или с други думи казано – голямата въпросителна е ….как е написано….

    Но – иначе – егаси къф готин трейлър…

  4. Другия месец му е фестивалната премиера, дано отзивите са положителни.