Фелисити Джоунс

Преди броени дни, когато съобщихме за новата „сценарна” промяна при предстоящия  Star Wars „spin-off” на Гарет Едуардс – Крис Уайц ще нанесе известни промени по (или пък изцяло ще пренапише, все още не е ясно) първия драфт на Гари Уита – споменахме, че Татяна Маслани, Фелисити Джоунс, Руни Мара и Кейт Мара са актрисите, които се борят за главната женска роля във филма.

Сега, THR съобщават, че изборът е бил сведен до Фелисити Джоунс, чиято кариера в момента е в сериозен възход, след изпълнението ѝ в „Теорията на всичко”, за което, както знаете, е номинирана за „Оскар” 2015. Ако този кастинг се потвърди (засега Disney остават безмълвни), ние ще сме доста доволни, тъй като Джоунс ни е ужасно симпатична – много ни е яд, че покрай „неуспеха” на „Невероятният Спайдър-мен 2”, най-вероятно няма да има възможност да развие ролята си на Черната котка.

Наравно с кастинга на Джоунс, THR съобщават още, че около мъжката роля гравитират Арън Пол (слуховете са, че той ще е младият Хан Соло) и Едгар Рамирес. Два избора, които не ни вдъхновяват особено (въпреки че харесваме Пол), но нека да видим как ще се развият нещата, преди да коментираме.

Отново припомняме, че по неофициална информация Star Wars” филмът на Гарет Едуардс ще се върти около група контрабандисти и ловци на глави, които крадат плановете за първата Звезда на смъртта, като се очакват появи на Боба Фет и Хан Соло. Гаранция, скоро ще знаем повече подробности за кастинга, но за сюжета се съмняваме да изпаднат детайли. Разбира се, винаги може да изтече нещо…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Жалко, че не е Руни Мара, но като се има предвид колко трагично би било, ако бяха избрали отвратителната й сестра, съм доволен. Пък и Фелисити Джоунс наистина е ужасно симпатична, че и талантлива. 🙂

  2. Този напън за самостоятелните филми мисля че ще приключи бързо!

    Само една издънка в боксофиса и ще има съобщение че Дисни се отказват за момента и ще се насочат усилията си към основната трилогия!