Rare Exports

Точно така, още един трейлър на финландския коледен филм „Rare Exports: A Christmas Tale”, но повярвайте ни, заслужава си. След като се зарадвахме на първия трейлър и се оплаквахме от втория американски, сега Empire представят трети, който – след като е ексклузивен за сайта им – явно е британски.

Някъде по средата между страшния хорър и комичната коледна пародия, този трейлър е забавен без да прекалява и има няколко неочаквано добри момента. И филмът изглежда значително по-мащабен от всичко видяно досега.

Коледата наближава, затова внимавайте!

„В северна Финландия „археолози” намират истинския Дядо Коледа, който определено не е благ, червендалест дядка с чувал подаръци. Когато местните деца започват да изчезват, едно момче и баща му (търговец на северни елени) успяват да хванат Дядо Коледа и се опитват да го продадат. Но джуджетата на Дядо Коледа са готови на всичко, за да го спасят… Резултатът е изключително забавен кошмар, който ще искате да гледате всяка Коледа.”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Хах, това се очертава да е хитът на коледните празници. 😀

    Санта Клаус много хилав ве! 🙂

  2. Скоро очаквам "Емил от Льоняберя vs. Педя човек лакът брада: Сблъсъкът на детската площадка"

    Жанр: екшън, хорър, мистерия, фентъзи 😀

  3. A-ха-ха-ха-ха! Ето това е нещо което бих гледал, нищо че по бих се изкефил на "Емил от Льонеберя срещу Летящият Чесмир" 😀 😀 😀