Мерилин Менсън

Поредният независим проект, с който се обвърза рокаджията Мерилин Менсън, носи заглавието „Let Me Make You A Martyr“. Едновременно определян като трилър и криминална драма, филмът разказва за двойка осиновени брат и сестра, които се влюбват и решават да очистят агресивния си настойник, който ще бъде изигран от Марк Буун-Мл. Актрисата Сам Куартин, изпълняваща главната женска роля, oписва историята като „наистина мрачна“. Менсън пък ще е наемният убиец Поуп.

Let Me Make You A Martyr“ е приютил в главната мъжка роля Нико Никотера, а интересното е, че Никотера, Менсън и Буун-Мл. вече имат общ проект зад гърба си – и тримата са участвали в сериала „Sons Of Anarchy“. Любопитното е, че (май) именно покрай този сериал Менсън се уреди с още едно indie-участие: в „Street Level“ на Дейвид Лабрава, за който писахме наскоро.

Снимките на „Let Me Make You A Martyr“ вече текат в Тулса, Оклахома. За кадри от снимачната площадка и новини можете да следите фейсбук страницата на проекта, която се поддържа доста активно… а накрая на тази новина, разбира се, следва музикален финал – за настроение, ритъм и неделна утеха:

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *