Бенисио дел Торо

Следим изключително изкъсо рекламната кампания на „Sicario” на Дени Вилньов („Incendies”, „Prisoners” и „Enemy”), който е сред най-очакваните от нас филми за годината, и не искаме да пропуснем да представим най-новия му трейлър. Проблемът е, че в момента сме на морето, което не ни позволява да го изгледаме като хората и да изкажем адекватно мнение. А на всичкото отгоре, отзивите са, че това е най-добрият трейлър до момента – по-стегнат монтаж, който по-добре представя сюжета и героите, без в същото време да издава много, засилва напрежението и те оставя с желание за още (нещо, което ние споделихме за предишната реклама).

Тоест, този път представяме трейлъра без коментар от наша страна и разчитаме на вас да ни кажете как е. Вижте го.

В добавка вижте и един официален постер, който се мотае в нета от известно време.

плакат

В Мексико „sicario” означава наемен убиец.

В беззаконната гранична зона, простиращата се между САЩ и Мексико, идеалистичният агент на ФБР Кейт Мейси (Емили Блънт) е привлечена на служба в отряд, ръководен от елитен правителствен агент (Джош Бролин), за да помогне в ескалиращата война срещу наркотиците.

Воден от енигматичен консултант със съмнително минало (Бенисио дел Торо), отрядът се отправя на тайна мисия, която принуждава Кейт, в името на своето оцеляване, да постави под въпрос всичко, в което вярва.

Режисьор на „Sicario” е Дени Вилньов, а в ролите са Емили Блънт, Бенисио дел Торо, Джош Бролин, Джон Бернтал, Джефри Донован, Виктор Гарбър, Максимилиано Ернандес, Раул Трухийо, Даниел Калуя и други.

Премиерата е 18 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. На мен и предният, и този трейлър много ми допадат. Емили Блънт изглежда да е направила фантастична роля – докато гледах трейлъра , а и като си припомних за какво става дума в Sicario, ми хрумна, че филмът носи едно такова усещане… тип „Ако „Мълчанието на агнетата“ не беше психологически, а екшън трилър“ 🙂