Емили Блънт

Вчера стана ясно, че няколко дни преди официално да тръгне в киносалоните, очакваният с огромно нетърпение „Sicario” на Дени Вилньов („Incendies”, „Prisoners” и „Enemy”) ще направи северноамериканския си дебют на фестивала в Торонто и по този повод получаваме нов трейлър на филма. Рекламата е съкратена версия на тази, която видяхме преди месец, и реално не предлага нови кадри, но пък дължината ѝ и по-стегнатият монтаж я правят доста ефективна по отношение на напрежението и динамиката. Освен това не издава чак толкова много от сюжета, което за нас е голям плюс.

В случай, че имате нужда от припомняне, „Sicario” е с участието на Емили Блънт, Джош Бролин и Бенисио дел Торо и разказва за идеалистичен агент от ФБР (Блънт), която е привлечена на служба от двама правителствени агенти (Бролин и Дел Торо) и става част от отряд, чиято мисия е да ликвидира боса на голям мексикански наркокартел.

http://www.youtube.com/watch?v=D7090alGLQo

Няма какво повече да кажем за този филм. Само творческият екип – в лицето на Дени Вилньов, оператора Роджър Дийкинс и актьорите Емили Блънт, Джош Бролин и Бенисио дел Торо – сам по себе си е достатъчен да ни вкара в киното от раз, без каквито и да е други условия, а тук сме заинтригувани от сюжета (повече от наркокартелните му измерения, отколкото конкретните истории на героите) и трейлърите изглеждат чудесно.

В допълнение ви предлагаме и няколко рисувани плаката.

плакат

В Мексико „sicario” означава наемен убиец.

В беззаконната гранична зона, простиращата се между САЩ и Мексико, идеалистичният агент на ФБР Кейт Мейси (Емили Блънт) е привлечена на служба в отряд, ръководен от елитен правителствен агент (Джош Бролин), за да помогне в ескалиращата война срещу наркотиците.

Воден от енигматичен консултант със съмнително минало (Бенисио дел Торо), отрядът се отправя на тайна мисия, която принуждава Кейт, в името на своето оцеляване, да постави под въпрос всичко, в което вярва.

Режисьор на „Sicario” е Дени Вилньов, а в ролите са Емили Блънт, Бенисио дел Торо, Джош Бролин, Джон Бернтал, Джефри Донован, Виктор Гарбър, Максимилиано Ернандес, Раул Трухийо, Даниел Калуя и други.

Премиерата е 18 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *