Стартира кампанията на Heineken & „Спектър” и ние сме част от нея

Филмите за Джеймс Бонд са част от най-дългата и една от най-успешните поредици в историята на киното – първият филм „Доктор Но”, който е с участието на Шон Конъри в ролята на Бонд се появява през вече далечната 1962 г., а общите световни приходи от всичките 23 (официални) филма до момента, надхвърлят 4-милиарда долара.

Шпионинът на Нейно величество отдавна не е просто образ от филмите и книгите на Иън Флеминг, а се е превърнал в икона, която трайно присъства в културното пространство – влиянието на образа и франчайза може да се открие в почти всички форми на изкуството. Напълно разбираемо, за нас Бонд в най-голяма степен е свързан с киното и очаквано, всяко негово следващо приключение присъства сериозно на сайта ни, в  това число и предстоящия „Спектър” на Сам Мендес.

Сега обаче, благодарение на нашите партньори от Heineken®, които подкрепят франчайза от цели 17 години (от „Винаги ще има утре” насам), за първи път имаме възможност да сме част от световната кампания на филм от поредицата по уникален начин и ще можем да ви представим ексклузивни рекламни материали, които в България ще може да видите единствено при нас. Първият такъв материал е специална промо-снимка на отличния Даниел Крейг, който се завръща за четвърти път в ролята на Бонд.

Даниел Крейг
(Credit: Heineken, Photographer: Rankin)

Изключително доволни сме от факта, че ще можем да си партнираме с Heineken®, които представя продуцирания от EON на Албърт Р. Броколи, Metro-Goldwyn-Mayer и Sony Pictures Entertainment „Спектър” на 85 световни пазара и са избрали нас да сме част от филмовата им кампания в България.

Вие също може да сте част от нея. Heineken® ви канят да се присъедините към легендарния свят на Джеймс Бонд чрез иновативна социални кампания, атрактивни промоции в магазините и заведенията, вдъхновяващи локални събития и игри – подробности за тях очаквайте в следващите ни материали по темата. Разбира се, очаква се и нов рекламен клип на Heineken® с участието на Даниел Крейг като Джеймс Бонд, който ще бъде показан глобално през есента и ще предложи неочакван обрат.

За финал вижте какво споделя Радина Шкутова, маркетинг мениджър на Heineken®:

Heineken® и Джеймс Бонд са световни партньори от 1997 г. и сме горди да продължим тази връзка чрез Спектър. Партньорството с франчайза на Бонд ни дава възможността да създадем вълнуващи и авангардни глобални и локални маркетингови кампании, които носят стойност както на филма, така и на бранда, навсякъде по света.

Българската премиера на „Спектър” е 6 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Я малко повече инфо за промоциите, ако обичате 🙂 Какви ще са рекламните материали? 🙂