Петъците така и така са чудесни, но днешният е още по-прекрасен, защото се събуждаме със сгряващата новина за премиерната дата на очаквания четвърти сезон на обожавания от нас Наследници („Succession“), който ще се завърне на 27 март по HBO Max и HBO.

В центъра на историята на Наследници са членовете на нефункционалното семейство Рой, собственици на световна медийна империя. Новият сезон продължава да изследват темите за властта и отношенията между патриарха Логан Рой (Брайън Кокс) и четирите му деца Кендъл (Джеръми Стронг), Шивон (Сара Снук), Роман (Киран Кълкин) и Конър (Алън Рък).

Вижте тийзъра на четвърти сезон, а след него ще откриете и допълнително информация за историята и творческия екип.    

Сделката за продажба между медийния конгломерат „Уейстар РойКо“ и технологичния визионер Лукас Матсън (Александър Скарсгард) е към своята финална фаза. Перспективата за тази сеизмична продажба провокира екзистенциална тревога и нови колизии и разделение сред фамилията Рой. Всички от семейството очакват как ще изглежда животът им, след като сделката бъде завършена. Заформят се нови битки за власт на фона на бъдеще, в което културната и политическа тежест на фамилията ще са силно ограничени.

Новите лица, които ще видим в четвърти сезон са: Анабет Гиш, Адам Годли, Ейли Харбоу и Йоханес Хаукур Йоханесон. Наред с Брайън Кокс, Джеръми Стронг, Сара Снук, Киран Кълкин и Алън Рък, сред завръщащите актьори са Матю Макфадиен, Никълъс Браун, Дж. Смит-Камерън, Питър Фридман, Дейвид Раше, Фишър Стивънс, Хиъм Абас, Хариет Уолтър, Джеймс Кромуел, Натали Голд, Александър Скарсгард, Чери Джоунс, Хоуп Дейвис, Джъстин Кърк, Стивън Рут и мн. др.

Създадател на Наследници (Succession) е Джеси Армстронг , който е начело и на новия сезон, заедно с изпълнителните продуценти Адам МакКей, Франк Рич, Кевин Месик, Джейн Трантър, Марк Милод, Тони Рош, Скот Фъргюсън, Джон Браун, Луси Пребъл, Уил Трейси и Уил Ферел.

Първият от новите десет епизода на четвърти сезон на Наследници ще дебютира на 27 март в стрийминг платформата HBO Max и от 21:00 часа по телевизионния канал HBO.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *