Даниъл Крейг води преговори с Финчър

„EW”, „The Wrap” и „Deadline” съобщават, че Даниел Крейг води преговори да изиграе главната роля в американската версия на „The Girl with the Dragon Tattoo”, която ще бъде режисирана от Дейвид Финчър. Трите източника предоставят различна информация докъде точно са достигнали тези преговори, но ние сме склонни да се доверим на по-консервативните „Deadline”, според които нищо не е сигурно и няма подписан договор.

Дано да се получи все пак – Крейг е добър избор за ролята на бившия журналист и детектив аматьор. Освен това има нужда от някой по-качествен и голям проект, след като Бонд си взе неплатен и неясно дълъг отпуск. Единственото, което тревожи по-суеверните, е опасността Крейг да урочаса проекта – на него явно никак не му върви с поредиците (спомнете си и „Златният компас”), а „The Girl with the Dragon Tattoo” трябва да е едва първият от три филма.

Междувременно всички млади актриси в Холивуд си мечтаят да грабнат главната женска роля – и то още преди да чуят, че Крейг се интересува от проекта. Кари Мълиган, Елън Пейдж, Миа Уасиковска, Натали Портман, Кира Найтли, нашата лична фаворитка Оливия Търлби и коя ли още не. Но според слуховете Финчър иска непозната актриса.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *