Disney

Признаваме си – съвсем субективно и тенденциозно подбрахме няколко визуални акцента от сбирката D23 на Disney в Анахайм, Калифорния. Вече ви представихме новата Алиса и „Книга за джунглата” на Джон Фавро, а сега е ред на бърза, обобщаваща новина за нова версия на „Джак и бобеното зърно”, добре познатия ни „The Good Dinosaur” и късометражката „Riley’s First Date? за героите отОтвътре навън”.

Първо е „Gigantic” , новата идея на Disney за осъвременяване на приказката за Джак и бобеното зърно, която трябва дасе появи на екран през 2018 година. Режисьор ще бъде Нейтън Грено (неговата Рапунцел в „Tangled” беше доста чаровна!), а филмът се очаква да бъде мюзикъл по подобие на „Замръзналото кралство” – дори за музиката и песните е ангажиран същият авторски тандем, Робърт Лопес и Кристен Андерсън-Лопес.

Действието в „Gigantic” ще се развива в Испания, във времето на Великите географски открития, а Джак ще се сприятели с едно дете-принцеса от гигантите, които всъщност живеят в облаците. Те обитават цял един свят, ще се запознаем със семейството на малката 20-метрова Инма, а също и с Гигантите на бурята, които предизвикват множество опустошения на земята.

Пак на изложението беше представен и екшън-епизод от „The Good Dinosaur”, в който действат трио T-REX-ове. Единият е Бъч – корав тиранозавър, озвучаван от Сам Елиът, за когото режисьорът твърди, че притежава прекрасен глас, „точно като за T-REX”. Рамзи (озвучавана от Ана Пакуин) е дъщерята на Бъч, а Наш е третият юнак, синът на Бъч, който говори с чаровно провлачване и с гласа на А. Дж. Бъкли.

Тук е моментът да направим уточнението, че актьорският екип се смени драстично преди известно време – Реймънд Очоа е в ролята на главния герой Арло, Джефри Райт и Франсис Макдормънт са неговите татко и майка, Маркъс Скрибнър е братът на Арло на име Бък, Стив Зан ще бъде птеродактилът Thunderclap, а в ролята на приятелчето-човече Спот ще влезе Джак Брайт. „The Good Dinosaur” ще се появи на екран на 25 ноември 2015.

И като „за капак”, предлагаме ви да видите реакцията на шантавите емоции в главите на таткото, майката и самата Райли в момента, в който у дома им се заговори за „първа среща”.

http://www.youtube.com/watch?v=r0qZEkXTGIc

Режисьор на късометражката „Riley’s First Date? е Джош Кули и на D23, заедно с авторите на „Отвътре навън” Пит Доктър и Джонас Ривера, са представили кратък тийзър с героите, превърнали се моментално в любими персонажи на много деца (и не само!) по света. Филмчето ще бъде включено като бонус-материал в HD & Blu-ray изданията на филма, които ще бъдат достъпни дигитално от 13 октомври, а на Blu-ray – от 3 ноември 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *