Миньоните

Както повечето от вас, и ние сме огромни почитатели на „жълтите гадове” – те осмислиха леко разочароващия за нас „Аз проклетникът 2” – и сме прилично ентусиазирани по отношение на първата им солова изява в „Миньоните”. Но въпреки повече от положителното ни отношение, по една или друга причина изоставаме сериозно с отразяването на рекламната кампания на филма и дори пропуснахме втория пълен трейлър, който ни запозна с главния човешки елемент в историята – Скарлет Оувъркил, озвучавана от Сандра Бълок.

Вчера обаче дебютира най-новата реклама на филма и покрай нея се хващаме да наваксаме. Предлагаме ви да видите първо нея (в два варианта – оригинална и озвучена на български), а след това да видите и пропуснатите неща до момента, включващи вече споменатия втори трейлър, както и няколко плаката.

Ето и по-старите реклами.

Миниьоните

плакат

Историята на миньоните се губи в зората на времето. Започвайки като жълт едноклетъчен организъм, миньоните еволюират през вековете, служейки на най-злите господари. След като инцидентно убиват толкова много от тях – от Т-рекс до Наполеон – миньоните се оказват без повелител и изпадат в сериозна депресия. Но един миньон на име Кевин има план. Заедно с тийн-бунтовника Стюарт и прекрасния малък Боб, той се отправя на пътешествие, за да открие нов зъл шеф.

Режисьори на „Миньоните” („Minions”) са Пиер Кофин и Кайл Балда. В оригиналната (недублирана) версия ще чуем гласовете на Стив Карел (като Гру), Джон Хам, Майкъл Кийтън, Алисън Джани, Стийв Кугън, Сандра Бълок и Крис Рено (нечленоразделните звуци на миньоните).

Премиерата е 10 юли 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *