Ash Vs. Evil Dead

Със съвсем леко закъснение ви представяме дебютиралия преди два дни на Comic-Con трейлър на телевизионното завръщане на Аш и deadite гадовете от „Злите мъртви” в предстоящия 10-епизоден първи сезон на сериала на Starz „Ash Vs. Evil Dead”.

Лично според нас трейлърът изглежда прекрасно (няма да ви обиждаме като използваме думата groovy) и предлага всичко, което бихме могли да очакваме от продължение на „Злите мъртви”, подготвяно от създателите на оригиналната трилогия Робър Тапърд, Сам Рейми и Брус Кембъл. Отчетливият визуален стил на Рейми и поостарелият, но незагубил и капка от чара си Кембъл (нека да използваме още едно клише) директно ни връщат „у дома”.

http://www.youtube.com/watch?v=unnLg1TPCYM

Още веднъж, според нас трейлърът изглежда супер и напълно в стила на оригиналните филми. Нямаме търпение за сериала. Доста тематично, той ще дебютира на 31 октомври – навръх Хелоуин.

В допълнение, вижте и две снимки, представени от EW.

Брус Кембъл

Ash Vs. Evil Dead” отново ще ни срещне с добре познатия ни Аш (Кембъл), който е прекарал последните три десетилетия бягайки от отговорности, зрелост и ужасите на Злите мъртви. Но когато „deadite” чумата заплашва да унищожи цялото човечество, Аш най-накрая е принуден да се изправи срещу демоните си – в буквален и преносен смисъл. Изглежда, че съдбата няма планове да освободи нетипичния ни герой от злата си хватка.

Ash Vs. Evil Dead” е продуциран от Робър ТапърдБрус Кембъл и Сам Рейми, който ще режисира пилотния епизод и ще отговаря за сценария наравно с брат си Айвън Рейми („Army of Darkness”, „Drag Me to Hell”), Том Спизиали („Chuck”) и Крейг ДиГрегорио („Workaholics”, „Chuck”). ДиГрегорио също така ще е изпълнява ролята и на „шоурънър”. В ролите са Брус Кембъл, Луси Лоулес, Джил Мари Джоунс, Рей Сантиаго и Дана ДеЛоренцо.

Премиерата е 31 октомври 2015 по Starz.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. Да влиза във WTF на седмицата направо.
    Моля,без хайпнати фенове да ми обясняват за трилогията.
    Треторазряден филм за ДВД от ОМВ

  2. От любопитство – а кой филм в жанра на хорър-комедията е първоразряден? 🙂

  3. Прав е човекът – мяза си точно на треторазряден филм за ДВД от ОМВ. С други думи – на The Walking Dead! Айайайай, нямам търпение!!!!

  4. Не знам, ако човек е фен на поредицата, трябва да е повече от доволен от това, което се предлага в сериала – яко Сам Рейми (стилът му, дори когато не е баш той режисьор, не може да се сбърка), яко Брус Кембъл, яко практически ефекти, готин черен хумор, смазваща музика… Това е точно поредицата Evil Dead, която харесах навремето – хем „долнопробна“, „второ- и треторазрядна“, хем велика 🙂

    Питър Джаксън, вместо да се занимава с разни маркетингови номера, да си спомни и той откъде е тръгнал и да се връщат добрите стари времена 🙂