Green Inferno

След като Worldview Entertainment отказаха да поемат тяхната част от разходите, необходими за копия и реклама на „The Green Inferno” на Илай Рот, Open Road Films отложиха разпространението на филма за неопределено време, но ето, че година след оригинално планираната премиерна дата, той най-накрая ще види бял свят.

По този повод получаваме нов пълен трейлър, което само по себе си е супер, но – за съжаление – той е абсолютно същият, който видяхме миналата година, само с малки козметични промени в надписите. Въпреки това ви го представяме, защото мина цяла година и вероятно сте го забравили, а към него прибавяме и един алтернативен трейлър по случай изминалия Ден на бащата, както и един „limited edition” постер, представен от Nerdist.

Fear will eat you alive. Watch the new trailer for Eli Roth's THE GREEN INFERNO and prepare yourself for September 25th.

Posted by The Green Inferno on Thursday, June 25, 2015

Ето и споменатия постер, заедно с официалния синопсис.

плакат

The Green Inferno” разказва за група студенти активисти от Ню Йорк, които заминават за амазонската джунгла, за да протестират срещу обезлесяването, заплашващо оцеляването на хиляди видове, включително и на доскоро изолирано от света екзотично племе. Вследствие на инцидент, самолетът им катастрофира и те попадат в плен на същото това племе, което се опитват да спасят, и бързо научават, че „нито едно добро дело не остава ненаказано”.

За финал, понеже говорим за канибалски хорър, а в рекламите до момента не сме виждали никакъв gore (което си е престъпление), предлагаме ви една „сочна” снимка.

Режисьор на „The Green Inferno” е Илай Рот, а в ролите са Лоренца Изо, Ариел Леви, Дарил Сабара, Кърби Блис Бантън, Скай Ферейра, Ерън Бърнс и др.

Премиерата е 25 септември 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *