Спектър

От Sony може все още да не са изпипали нещата около бъдещите кино-права на „Джеймс Бонд” франчайза, но това не се отразява на маркетинг плановете им за режисирания от Сам Мендес 24-ти филм от поредицата „Спектър”, който трябва да се появи на екран в началото на ноември. Те представиха удължен телевизионен спот, който е първата реклама на филма, която виждаме след дебютирането на тийзър трейлъра в края на март.

За разлика от тийзъра, който беше фокусиран изцяло върху историята и връзката на Бонд с мистериозната организация СПЕКТЪР, този спот ни дава да „вкусим” от една от запазените марки на поредицата – екшъна. Вижте:

Засега нещата изглеждат отлично и нямаме търпение да видим повече елементи от филма. Най-много ни се иска да научим допълнителни подробности за сюжета, тъй като единствената информация, с която разполагаме до момента, е минималистичният официален синопсис:

Едно кодирано съобщение от миналото на Бонд го изпраща по следите на зловеща организация. Докато М се бори с натиска от страна на политическите сили в стремежа си да опази тайните служби, Бонд се опитва да проникне под пластовете лъжи и измами и открива ужасяваща истина в SPECTRE.

Режисьор на „Спектър” („Spectre”) е Сам Мендес, а сценаристи са Джон Лоугън, Нийл Първис и Робърд Уейд. В ролите са Даниел Крейг, Дейв Батиста, Моника Белучи, Леа Сейду, Кристоф Валц, Рори Киниър, Андрю Скот, Бен Уишоу, Наоми Харис, Стефани Сигман,  и Рейф Файнс.

Българската премиера на филма е 6-ти ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Малко постничко от към екшън, Скайфол беше най-слаб от към действие и това беше разочароващо.

  2. Надявам се, не знам защо прехвалиха толкова Скайфол, като за мене той беше най-скучния от трите. Казино Роял няма стигане и ако сменят Даниел Крейг след този филм поредицата ще ми е по-безинтересна. Даниел е най-добрия от всички Бонд актьори и не виждам кой ще го задмине.