Untitled-1

В неделя Netflix представиха изненадваща реклама на предстоящото завръщане на фантастичния (във всеки смисъл на думата) антологичен сериал на Чарли Брукър Black Mirror“. Изненадата не беше, че виждаме трейлър (това си е в реда на нещата), а че той беше само за един-единствен от общо шестте епизода, които ще влязат в новия, четвърти сезон – „Arkangel“ на Джоди Фостър.

Представяйки ви рекламата споделихме, че нямаме нищо против да видим такива трейлъри и на останалите епизоди или ако не на всички, то поне на „Crocodile“ на Джон Хилкоут и „Metalhead“ на Дейвид Слейд. Е, явно сме усещали какво ни готвят от маркетинг отдела на стрийминг гиганта, защото вчера, като по поръчка, се появи нов трейлър, точно на „Crocodile“ на Хилкоут. Предполагаме, че ще последват и другите.

Това, което знаем за „Crocodile“, е, че в него става дума за уред, предназначен за записване на спомени и за специалист по възстановяване на спомени, която се оказва в дълбоки води, най-вероятно осъзнавайки, че „личният живот“ е илюзия, особено в света на „Black Mirror“.

Много харесваме Джон Хилкоут („The Proposition”, „Пътят”, „Беззаконие”… „Triple 9“ удобно се правим, че не съществува) и „Crocodile“ е сред най-чаканите от нас епизоди от новия сезон. Отново припомняме кои са останалите, а след това може да видите и официалния плакат на „Crocodile“:

Crocodile“ с участието на Андреа Райсбъроу, Андрю Гауър и Киран Соня Савар. Режисьор е Джон Хилкоут.

Arkangel“ с участието на Роузмари Деуит, Брена Хардинг и Оуен Тийг. Режисьор е Джоди Фостър.

Hang the DJ“ с участието на Джорджина Кембъл, Джо Коул и Джордж Благдън. Режисьор е Тим Ван Патън.

USS Callister“ с участието на Джеси Племънс, Кристин Милиоти, Джими Симпсън и Микаела Коел. Режисьор е Тоби Хайнс. Сценарият е на Брукър и Уилям Бриджес.

Metalhead“ с участието на Максин Пийк, Джейк Дейвис и Клинт Дайър. Режисьор е Дейвид Слейд.

Black Museum“ с участието на Дъглас Ходж, Летисия Райт и Бабс Олусанмокун. Режисьор е Колм Макарти.

black-mirror-season-4-crocodile-poster

Премиерната дата, когато Netflix ще пуснати всички шест епизода от четвърти сезон на „Black Mirror“, все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *