„Hungry Hearts” с Адам Драйвър и Алба Рорвахер

Споделяли сме подробности за психологиическия хорър „Hungry Hearts” най-вече около награждаването на двамата главни актьори във Венеция, а също и във връзка с участието на Адам Драйвър в „Star Wars: Силата се пробужда“. Още един клип от филма предлага поглед върху (очевидно) дълбоката психологическа драма, в която главни актьори са двамата герои на историята, чиито характери и проблеми се разкриват постепенно (и съвсем очаквано) след сватбата, увенчала привличането им един към друг.

Режисирана от Саверио Констанцо, историята проследява привидно съвършена двойка („оцеляла” след инцидент в банята!), отношенията в която започва да се променят след появата на първото им дете. Когато майката е обзета от мания да опази детето си чисто от мръсотията на околния свят, съпругът трябва да се намеси, за да спаси детето си, жена си и връзката им…

И Алба Рорвахер, и Адам Драйвър спечелиха награди за актьорско майсторство на фестивала във Венеция миналата година, което само по себе си е атестация и за филма, и за техните превъплъщения в героите, които съвсем не са лесни характери. Би било любопитно да проследим вътрешно-филмовите им метаморфози, но иначе филмът привлече вниманието ни най-вече защото се говори доста за него; ако съдехме само по видеата – трудно бихме му обърнали внимание.

плакат

Hungry Hearts” може да бъде видян в разпространение от миналия петък в Ню Йорк и Лос Анджелис, а също може и да бъде поръчан в системата на VOD.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *