При все че Джъстин Тимбърлейк имаше малка роля в един от последните филми на Уди Алън „Wonder Wheel“ (а тази година го чухме и като глас в продължението на особено популярния в света на младите поколения на „Тролчета“), реално доста отдавна не сме гледали прочутия изпълнител на екран, което е жалко, тъй като имаме прекрасни впечатления от неговото присъствие в „Алфа Дог“, „Социалната мрежа”, „Истинският Люин Дейвис“ и дори „Дилъри на време“.

Сега обаче разбираме, че на Тимбърлейк му предстои да се появи пред киноманите като бивш затворник в „Palmer“ на носителят на „Оскар“ на Фишър Стивънс. Героят му е принуден да се грижи за детето на съседката, което харесва много неща и не всички са… присъщи за момчешката му природа. Вижте трейлъра.

Дори и някои от нас да повдигат скептично вежди след първия поглед към това филмово обещание от Apple TV+, вероятно ще дадем шанс на Тимбърлейк, защото до момента винаги е доказвал, че умее да влиза под кожата на своите персонажи и да ги превръща в интересни герои. Пък и младият Райдър Алън е наистина очарователен!

Ето какво гласи официалният синопсис на „Palmer“:

Бившата звезда на гимназиалния футбол Еди Палмър е бил герой в родния си град, но попада в затвора за 12 години. Завръщайки се в Луизиана, той заживява отново с баба си Вивиан, която го е отгледала. Докато се опитва да си „наляга парцалите“ и да конструира отново живота си, Палмър е подложен на строгите погледи на няколко поколения в общността. Нещата се усложняват, когато съседката на баба му Шели се запилява на сериозен гуляй и зарязва уникалния си 7-годишен син Сам на грижите на Палмър. Двамата си приличат по това, че хората не ги приемат и се подиграват с тях. Постепенно Палмър се привързва към момчето, заражда се и романтична връзка между неволния настойник и учителката на необикновения младеж. Изглежда, че предстои едно неочаквано и вдъхновяващо пътешествие, но се оказва, че миналото на Палмър може да разруши неговото бъдеще.

palmer_xlg

В актьорския екип на „Palmer“ партньори на Джъстин Тимбърлейк са споменатия вдъхновяващ младеж Райдър Алън, Джун Скуиб, Джуно Темпъл, Алиша Уейнрайт и др.

Очаква се филмът да се появи по Apple TV+ на 29 януари 2021.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *