Кунг Фу панда

Ужасно си падаме по филмите от поредицата „Кунг-фу панда” (вторият беше малко по-слаб, но въпреки това си го харесваме) и с голямо нетърпение очакваме завръщането на По и компания в предстоящия „Кунг-фу панда 3”.

Във филма отдавна изгубеният истински баща на По се появява и двамата заминават за таен панда-рай, където се запознават с купища забавни нови герои. Но когато свръхестественият злодей Кай се понася през Китай, побеждавайки всички майстори на кунг-фу, По трябва да направи невъзможното – да хване обичащите забавите непохватни негови побратими от селото и да ги превърне в ултимативната банда от кунг-фу панди.

Вижте първия тийзър трейлър, който е на китайски, за съжаление. Нищо не разбираме от репликите и надписите, но не е голям проблем, тъй като акцентът е визуален. Също като предните два филма, и този изглежда страхотно. Вижте.

http://www.youtube.com/watch?v=WjcHkFOXyU8

Ще чакаме пълен трейлър на английски, за да си изградим по-точна представа за това, което може да очакваме от филма, но на този етап всичко ни изглежда чудесно и не сме сигурни дали въобще съществува нещо, което може да ни разубеди да го гледаме.

Kung Fu Panda 3

Режисьори на „Кунг-фу панда 3” са Дженифър Иу и Алесандро Каролини. В оригинал ролите се озвучават от Джак Блек, Анджелина Жоли, Дъстин Хофман, Джаки Чан, Луси Лу, Дейвид Крос, Джеймс Хонг, Рандал Дук Ким, Брайън Кранстън, Сет Роугън, Ребъл Уилсън и други.

Премиерата е 29 януари 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *