По една или друга причина досега по никакъв начин не сме отбелязвали „Muppets Most Wanted” – продължението на „Мъпетите”, с който легендарните кукли се завърнаха на голям екран след повече от десетилетие отсъствие, но ето, че дойде и неговото време, а поводът е дебютирането на първия му тийзър трейлър. За разлика от тийзъра на предшественика му, този не е пародия, а го дава директно по същество, макар че не става особено ясно каква точно ще е историята.

Това, което знаем е, че Мъпетите се отправят на световно турне, включващо дестинации като Берлин, Мадрид и Лондон. За съжаление, те се натъкват на неприятности, след като се замесват в международната престъпна схема на Константин – престъпник Номер едно в целия свят, който е двойник на Кърмит – и неговия подъл помощник Доминик, още известен като Номер две.

По всичко изглежда, че „Muppets Most Wanted” (също като „Мъпетите”) ще е строго ориентиран към най-малките, което не е изненада, защото това винаги е била основната аудитория на Кърмит, Пиги и компания, но се надяваме този път и за нас да има нещичко, различно от чистата носталгия. Надежда за това ни дава присъствието на Рики Джервейс като Номер две, Тина Фей като ексцентричния директор на затвор Надя и в известна степен, Тай Бърел в ролята на агента от Интерпол Жан-Пиер Наполеон.

Вижте и няколко снимки от филма.

Режисьор на „Muppets Most Wanted” е Джеймс Бобин („Мъпетите”), а освен Рики Джервейс, Тина Фей и Тай Бърел, в епизодични роли ще видим Салма Хайек, Деби Райън, Кристоф Валц, Дани Трехо, Рей Лиота, Франк Ланджела, Тил Швайгер, Питър Серафимович, Селин Дион, P. Diddy и др.

Премиерата е 21 март 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *