Зрители на вечерните IMAX прожекции на „Хобит: Неочаквано пътешествие” вероятно са изгледали 9-минутното превю на „Пропадане в мрака” („Star Trek Into Darkness”), но тези от вас, които са предпочели да гледат филма в някой от другите му формати, не са имали това щастие. И освен ако не възнамерявате да се занесете до киното отново, скоро няма да имате възможност да го гледате, защото видеото все още не е достъпно онлайн (ако въобще някога се появи).

За щастие, Джек Джей Ейбрамс се е погрижил за всичко (и всички) и вчера, точно както беше обещано преди няколко седмици, когато видяхме експлозивния “announcement” трейлър на филма, в интернет дебютира пълният тийзър трейлър на филма. Вярно е, че не е 9 минути, но все пак е някаква утеха. Пък и съвсем не е лош, така че…

Доста по-меланхолично поетичен е от първия – харесва ни атмосферата, която създава, а и не му липсва екшън. Абе с две думи, допада ни това, което виждаме, и явно „Пропадане в мрака” ще си има всичко, което можем да желаем от един „Стар Трек” филм. А що се отнася до злодея, хич не ни дреме дали Къмбърбач ще е Кан или не, стига да е як (какъвто вярваме, че ще е), а не някаква апликация.

Последно, на 1:07 от времетраенето на трейлъра, феновете са забелязали (как ги виждат тези неща не ни е ясно) уеб сайт AreYouThe1701.com, който, както можете да се досетите, е свързан с „viral” кампанията на филма. Засега не е активен, но Джей Джей го бива в тези неща, така че очакваме приятни изненади.

Когато екипажът на „Enterprise” внезапно е привикан обратно у дома, членовете му откриват, че неудържима и ужасяваща сила в собствената им организация е взривила флота, запращайки нашия свят в неочаквана криза. В желанието си да разчисти лични сметки, капитан Кърк навлиза във военната зона, опитвайки се да залови един човек, който в действителност е оръжие за масово унищожение. Нашите герои са завлечени в епична игра на живот и смърт, в която любов, приятелство и живот ще се жертват за единственото семейство, което Кърк все още има – екипажа му.

Режисьор на „Пропадане в мрака” („Star Trek Into Darkness”) е Дж. Дж. Ейбрамс, а сценарият отново е дело на Алекс Курцман, Роберто Орси и Деймън Линделоф. В ролите се завръщат Крис Пайн, Закари Куинто, Карл Ърбан, Саймън Пег, Зоуи Салдана, Антол Йелчин и Джон Чо, а към тях се присъединяват Бенедикт Къмбърбач, Алис Ив и Питър Уелър.

Премиерата е 17 май 2013.

Повече подробности (и спекулации) за проекта може да прочетете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Мотивът от Inception не се ли поизтърка леко? Или като направят 18 000-ия трейлър с него има специален бонус?

  2. Мотивът от Inception ce изтърка даже тежко, ама продължават и сега масово да го ползват. 🙁