Джейк Джиленхол

След последните му няколко роли, които безспорно покориха публика и критика навсякъде по света, в това число и тази в „Лешояда”, за която ако не го номинират за „Оскар” ще е абсолютно престъпление,  на Джейк Джиленхол му предстоят нови върхове за покоряване.

С нетърпение очакваме проваленият „Nailed” на Дейвид О. Ръсел, който все пак ще видим на голям екран, „Everest” на Балтазар Кормакур, „Demolition” на Жан-Марк Вале и „Southpaw” на Антоан Фукуа.

Сега Джиленхол прибавя в списъка с очаквани заглавия още един проект – The Man Who Made It Snow”, в който отново ще работи с Антоан Фукуа. Явно с него са се харесали по същия начин, както с Дени Вилньов, с който засне прекрасните „Prisoners” и „Enemy”.

В основата на „The Man Who Made It Snow” е автобиографията на Макс Мармълстийн – единственият американец, добрал се до вътрешния кръг в колумбийските картели през 80-те години на 20 век. Това е човекът, отговорен за трансформацията на „Меделин” в организация, през която протичат милиарди долари. Автор на сценария е Брент Тейбър, но все още няма информация кога ще започнат снимките.

Джиленхол и Фукуа ще продуцират проекта, а финансирането ще бъде осигурено от IM Global. В случая с „The Man Who Made It Snow” режисьорът „намазва”, защото след успешните (в боксофис отношение), но не много харесвани „Olympus Has Fallen” и „The Equalizer” само може да спечели от работата си с авторитетен и много харесван актьор като Джейк, за да не затъне съвсем в блатото на посредствеността. Да видим как ще се справят с общи усилия.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Джиленхол и Фукуа ще продуцират проекта, а финансирането ще бъде осигурено от IM Global. В случая с „The Man Who Made It Snow” режисьорът „намазва”, защото след успешните (в боксофис отношение), но не много харесвани „Olympus Has Fallen” и „The Equalizer” само може да спечели от работата си с авторитетен и много харесван актьор като Джейк, за да не затъне съвсем в блатото на посредствеността. Да видим как ще се справят с общи усилия.

    Или Джиленхол да затъне в блатото на посредствеността….