Legend - Том Харди

Едва ли можеше да има по-подходящ момент за тази новина. След като почти една година нямаше никакво движение около гангстерската драма на Брайън ХелгеландLegend” – последно видяхме първата официална снимка на Том Харди, който изпълнява двойна роля – дебютът на първия трейлър на филма съвпадна с материала ни, посветен на ролите на Том Харди, които го изведоха до статута му на един от най-добрите и търсени актьори днес.

Legend” разказва историята на реално съществувалите близнаци Роналд и Реджиналд Крей (и двамата изпълнявани от Харди), които през 50-те и 60-те години на ХХ в. са едни от емблематичните фигури на престъпния свят на Лондон.

Изглежда доста обещаващо. Отдавна не сме гледали качествен гангстерски филм (още ни държи разочарованието от „Гангстерски отдел”), а тази година се очертават поне два – „Legend” и „Black Mass” с Джони Деп, и двата базирани на истински личности. Само се надяваме Том Харди да направи добро изпълнение (поне едно от двете да е), а не отново да ръмжи и да мърмори под нос, както прави напоследък. Ще изчакаме пълен трейлър, който да ни разкрие повече както от неговото изпълнение, така и от историята, но като цяло сме оптимисти.

Режисьор и сценарист на „Legend” е Брайън Хелгеланд, а в ролите са Том Харди, Емили Браунинг, Кристофър Екелстън, Дейвид Тюлис, Чаз Палминтери, Тейрън Еджертън, Тара Фицджералд, Пол Андерсън и други.

Британската премиера е 11 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments