Какво е по-добре от Том Харди? Двама Том Харди! В края на февруари ви съобщихме, че талантливият млад актьор води преговори за участие в двойна роля в най-новия, доста обещаващ филм на Брайън Хелгеланд Legend”, а сега с радост отбелязваме не само, че Харди се е съгласил да участва, но и снимките по филма вече са започнали и дори имаме първи официален кадър.

Том Харди

В случай, че сте пропуснали предишната ни новина, Харди изпълнява ролите на близнаците Роналд и Реджиналд Крей, които през 50-те и 60-те години на ХХ в. са едни от емблематичните фигури на престъпния свят на Лондон. Те са неизменна част от тогавашния хайлайф, на „ти” са с най-големите звезди от онова време и дори самите те са приемани за такива, а междувременно се занимават с въоръжени грабежи, рекет, побой, палежи, хазарт, убийства и какво ли още не.

Харди определено изглежда чудесно в ролите и по-важното, изглежда различно, което не е особена изненада предвид актьорските му качества – последните години го видяхме да се превъплъщава в кой (и какво) ли не, като всяка от ролите му нямаше нищо общо с другите. С нетърпение очакваме първия трейлър, за да видим как ще успее да дефинира и да разграничи братята извън начина, по който изглеждат.

Начело на „Legend” е Брайън Хелгеланд, носител на „Оскар” за сценария на „Поверително от Ел Ей” (заедно с Къртис Хенсън) и режисьор на „Разплата” и „42”. На този етап сред актьорите потвърден е единствено Том Харди, като има слухове за евентуалното участие на Емили Браунинг,  Кристофър Екелстън, Чаз Палминтери и Тара Фицджералд.

Премиерата се очаква в края на 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *