Робърт Редфорд и Ник Нолти

What goes up must come down. What the hell happened to down?

Единственото, което лично на нас ни е необходимо да знаем, за да сме на линия, готови и пълни с ентусиазъм за този проект, са няколко имена: Бил Брайсън, Робърт Редфорд, Ник Нолти и Ема Томпсън. Искаше ни се да прибавим и това на Ричард Линклейтър, който трябваше да режисира според първоначалния план, но той бе заменен от Кен Куапис.

За какво обаче става въпрос? „A Walk in the Woods” е екранизация по едноименния роман на Бил Брайсън („Кратка история на почти всичко”), в който той описва опита си да преоткрие себе си, поемайки по дългия 3381 километра „път на Апалачите”, придружаван от стар приятел – чешит, с когото обаче не са се срещали от години и отношенията им не са от най-хармоничните.

Брайсън е човек със страхотно чувство за хумор и се радваме да видим хумор в първия трейлър на филма, но… Като че ли всичко е малко по-инфантилно, отколкото е в книгата (и отколкото е по вкуса ни). За това обвиняваме Кен Куапис, който практически няма добър филм. Ако беше Линклейтър, щяхме да имаме съвсем различно животно.

Но с актьори като Редфорд, Нолти и Томпсън, няма как да не дадем шанс на филма и да не преглътнем един-два недостатъка – точно както направихме с „Ритни камбаната с финес” с Джак Никълсън и Морган Фрийман.

плакат

Режисьор на „A Walk in the Woods” е Кен Куапис, а в ролите са Робърт Редфорд, Ник Нолти, Ема Томпсън, Кристен Шаал, Мери Сийнбърджън, Ник Офърман и други.

Премиерата е 2 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Що бе филмчето изглежда забавно 🙂 Надявам се да е истински фън 🙂