Много хубаво гори! Подобно на motion-poster-а преди 15-ина месеца, който беше представен като един от първите рекламни детайли по „Игрите на глада”. И тъй като идва ред за „надъхване” за „Възпламеняване” – сойката-присмехулка се появява отново в пламъци, но и се раздвижва!

„Всяка революция започва от една искра!” Затова ли постерът се е появил преди прожекциите на втората финална част на „здрач”-ната сапунка – за да „революционализира” тийн-феновете на вампирската любов с мисъл за нещо различно, но отново в тяхната възрастова категория?

По едно време подозирахме, че прекаляваме с новините за „Игрите на глада” и „Възпламеняване”, но сега потриваме доволно ръце, защото сме споделили всичко най-важно – челната тройка актьори е същата, Франсис Лоурънс режисира, в екипа са колосът Филип Сиймур Хофман, Джена Малоун, Сам Клафлин, Джефри Райт, Аманда Плъмър. В ролята на Президента Сноу отново ще бъде Доналд Съдърланд (неочаквано разочароващ) и, разбира се, лудетината Уди Харелсън ще бъде Хеймич.

Ето и официалният синопсис на втората екранизация по трилогията „Игрите на глада”:

Възпламеняване” започва от момента, в който Катнис Евърдийн се завръща у дома като победителка на 74-ите годишни Игри на глада заедно с втория трибут от Окръг 12 – Пийта Меларк. Всеки победител е длъжен за известно време да напусне семейството и приятелите си и да се отправи на обиколка из Окръзите – да бъде „показван” на жителите като пример за подражание. По пътя Катнис осъзнава, че у хората се надига желание за бунт, но Капитолът все още контролира всичко със завиден успех, а Президентът Сноу подготвя юбилейните 75-и Игри на глада – едно състезание, което ще промени завинаги реалността в Панем.

Ха, да видим как ще се справят този път?! Премиерата е точно след година – на 22 ноември 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Аплодисменти за Джена Малоун, която вчера имаше рожден ден … много радва тази мацка 🙂 Иначе „Игрите на глада“ са ПЪЛНА скръб !!!

  2. Съгласен с Макси… на „Игрите на глада“ най-якото им е… motion poster-ите 😀

    И в случай, че не сте гледали… honest трейлъра! 😀

  3. Присъединявам се- но с лека корекция- скръб на квадрат. Изключително импотентен, кастриран и евнуски филм… за литературния бекграунд нямам мнение, не съм я чел романа… като сюжет е тъпо, плоско и равно като софийското поле… нищо чудно, че има такъв успех…