Сан Андреас

Имайки предвид силно разрушителното земетресение в Непал преди броени дни, в следствие на което загинаха над 7 000 души, чудим се дали таймингът на новия трейлър на катастрофичната драма „Сан Андреас” е изключително подходящ или точно обратното.

Отговорът на този въпрос не е лесен (вероятно истината е някъде по средата), затова няма да философстваме по темата, но си мислим, че ако земетресението беше в Щатите, сега не само нямаше да има трейлър, но и самият филм щеше да бъде отложен.

В случай, че не сте запознати, „Сан Андреас” разказва за пилот на спасителен хеликоптер (Дуейн Джонсън – Скалата), който трябва да работи съвместно с бившата си съпруга (Карла Гуджино), за да спасят дъщеря си (Александра Дадарио), след като изключително силно земетресение поразява Калифорния.

Вижте новия трейлър, който в голяма степен акцентира върху мащаба на разрушенията – нещо, което очакваме да бъде и в центъра на самия филм.

Всичко, което имаме да казваме по отношение на филма и катастрофичния жанр като цяло, вече сме го направили покрай предишните два трейлъра, така че няма да се повтаряме излишно. С две думи, надяваме се на развлекателен спектакъл, който да не обижда интелекта ни.

Като допълнение, вижте един телевизионен спот, клип и два постера, които не сме ви показвали досега.

ТВ спот

Клип

плакат на Сан Андреас

плакат Сан Андреас

Режисьор на „Сан Андреас” („San Andreas”) е Брад Пейтън, а в ролите са Дуейн „Скалата” Джонсън, Карла Гуджино, Александра Дадарио, Йоан Грифит, Пол Джамати, Колтън Хейнс, Кайли Миноуг и други.

Премиерата е 29 май 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Таглайнът от втория постер малко ми напомня на „Mankind’s earliest civilization warned us this day would come“ от 2012 на Емерих. Даже не малко, ами доста. No creativity at all.

  2. @suicidal
    Като знам как се правят ефектите на някой филми в Холувид, има много голяма вероятност това да е маса с домино пусната на забавен каданс… 🙂