San Andreas

California Dreamin’…

Warner Bros. представиха новия трейлър на тазгодишната високобюджетна катастрофична екшън-драма на Брад ПейтънSan Andreas”, в която Дуейн „Скалата” Джонсън влиза в ролята на пилот на хеликоптер, който трябва да работи съвместно с бившата си съпруга, за да спасят дъщеря си, след като изключително силно земетресение поразява Калифорния.

И визуално, и като качество на сюжета „San Andreas” прилича изключително много на филм на Роланд Емерих, което, както споделихме покрай първия трейлър, е нож с две остриета – от една страна мащабността и качеството на разрушенията са на доста високо нови, а от друга историята е меко казано елементарна…

Да-аам, класически филм-катастрофа с всички произтичащи от това плюсове и минуси. Имаме достатъчно количество абсолютно нелепи (в добрия смисъл на думата) разрушения и единственото, което ни трябва, за да се забавляваме, е драматургичната „плънка” да не обижда интелекта, така както го правят филм като „Ядрото”, „2012” и „В окото на бурята”. Всякакви други недостатъци бихме могли да преглътнем – все пак говорим за модерен филм-катастрофа и е глупаво да очакваме чудеса.

Вижте един нов постер, както и един, който се мотае в нета от доста време.

плакат

плакат

Режисьор на „San Andreas” е Брад Пейтън, а в ролите са Дуейн „Скалата” Джонсън, Карла Гуджино, Александра Дадарио, Йоан Грифит, Пол Джамати, Колтън Хейнс, Кайли Миноуг и други.

Премиерата е 29 май 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. 2 неща ще стават за гледане в тоя филм. (Hint: Александра Дадарио.)

  2. Трейлърът е трагичен. Буахахахахахаа. Липсва ми Джиамати:(((