Хълк

Споменавали сме, че принципно не вярваме на определения като „последен”, отнесени към трейлър от рекламната кампания на някой блокбастър, защото доста често се случва да видим още един-два. В случая с новия трейлър на „Отмъстителите: Ерата на Ултрон” се надяваме той наистина да е последен, защото вече видяхме толкова много реклами, че имаме чувството, че сме гледали целия филм. Нещо, което се е случвало и при други комиксови филми.

Поради тази причина не възнамерявахме да пускаме новия трейлър, който е почти идентичен с доста приятния удължен телевизионен спот от края на миналия месец, но тъй като последните няколко секунди са посветени на Черната вдовица на Скарлет, все пак се поддадохме на изкушението. И понеже така и така сме се хванали, хвърляме и още два ТВ спота и един задкулисен поглед.

Както казваше Тони Старк за Наташа Романов във втория „Железният човек”: I want one! Ние също искаме! Ето и споменатите спотове.

Режисьор на „Отмъстителите: Ерата на Ултрон” („Avengers: Age of Ultron”) е Джос Уидън, а в ролите са ветераните Робърт Дауни-син, Крис Хемсуърт, Крис Евънс, Марк Ръфало, Самюъл Л. Джаксън, Скарлет Йохансон, Джереми Ренър, Коби Смълдърс, Хейли Атуел и Пол Бетани, както и новите попълнения Джеймс Спейдър, Томас Кречман, Анди Съркис, Арън Тейлър-Джонсън, Елизабет Олсън и Дон Чийдъл. Също така, появи ще имат Идрис Елба, Стелан Скарсгард и Антъни Маки.

Премиерата е 24 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Защо Шут в гъ*за играе Куиксилвър, а не онова симпатично момче от последния (с)Екс Мен? 😀