Черната вдовица

Последните ни две новини, свързани с „Отмъстителите: Ерата на Ултрон”, бяха посветени на плакати (част от поредица, посветена на героите) и затова сега с радост приветстваме появата на няколко нови телевизионни спотове. Защото колкото и да са яки плакатите, те все пак са си… ами, плакати – друго си е видеото, особено ако става дума за здрави екшън реклами като тези, които ни допадат повече от последните два трейлъра.

http://www.youtube.com/watch?v=nQMr2GFeeHo

Продължаваме с три видеа (част от едно по-голямо интервю), в които Джос Уидън обсъжда различни аспекти от работата си по филма. Две неща в тях ни направиха впечатление дотолкова, че да ги извадим като акцент – начинът, по който Уидън имитира Спейдър в посветеното на Ултрон видео, и отговорът му на въпроса, дали във филма ще видим герои, които до момента не са се появявали в рекламните материали, или такива, които сме виждали в други филми или са част от друга вселена. Какво точно казва Уидън вижте сами.

Режисьор на „Отмъстителите: Ерата на Ултрон” („Avengers: Age of Ultron”) е Джос Уидън, а в ролите са ветераните Робърт Дауни-син, Крис Хемсуърт, Крис Евънс, Марк Ръфало, Самюъл Л. Джаксън, Скарлет Йохансон, Джереми Ренър, Коби Смълдърс, Хейли Атуел и Пол Бетани, както и новите попълнения Джеймс Спейдър, Томас Кречман, Анди Съркис, Арън Тейлър-Джонсън, Елизабет Олсън и Дон Чийдъл. Също така, появи ще имат Идрис Елба, Стелан Скарсгард и Антъни Маки.

Премиерата е 24 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Относно спотовете – малко е дразнещо как след всяка тупалка всички почват да
    оригиналничат..

  2. Това за оригиналниченето (ебати думата) е доста типично за Уидън, принципно.

  3. Мда, невиждам как по този начин ще пресъздадат така желаните от всички реалистичност и мрачност…
    А дано да няма повече ненужен хумор, че се пропукват…

  4. Абе, стига с този мрак и реалистичност! Забавните моменти и лафчетата бяха едно от най-яките неща в първия филм.